Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Γυναικολόγος στη Λάρισα απευθύνει μήνυμα: Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του Covid - Tα κέρδη της Pfizer δις, διαταραχές στο DNA (βίντεο)

Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της γιατρού... 

Σάλο έχει προκαλέσει μια γυναικολόγος στη Λάρισα, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook παρακινεί τον κόσμο να μην κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς, όπως ισχυρίζεται, προκαλεί διαταραχές στον ανθρώπινο DNA.

Μετά το πρόσφατο περιστατικό από τη Λαμία όπου μια γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Λαμίας, παρακινούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, η οποία και κατέληξε στο ψυχιατρείο, αυτή τη φορά μια γιατρός από τη Λάρισα συγκεντρώνει την προσοχή.

Συγκεκριμένα, η γυναικολόγος από τη Λάρισα έγραψε στην ανάρτησή της - την οποία κατέβασε μετά τις αντιδράσεις: «Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του COVID. Μεγάλες παρενέργειες. Η Pfizer έχει θησαυρίσει. Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια.

Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες. Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Πολλοί νεκροί από τον COVID-19 αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις. Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί. Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε τον λαό μας και όλη την ανθρωπότητα. Να είμαστε γενναίοι και να το λέμε άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν. Μακριά από την παγκοσμιοποίηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Η Γη φτάνει για όλους μας».

 

 

Όπως αναφέρει το onlarissa, υπήρξαν αρκετοί αρνητές των εμβολίων που τη συνεχάρησαν για την ειλικρίνειά της, αλλά και πολλοί υποστηρικτές του προγράμματος εμβολιασμού που την επέκριναν για τα λεγόμενά της.
Μεταξύ των σχολίων υπήρχε και κάποιο ενός γιατρού ο οποίος μέχρι πέρυσι υπηρετούσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία.

Ο γιατρός αυτός έδειξε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην ανάρτηση της γυναικολόγου, ζητώντας της να καταθέσει από πού αντλεί όλα αυτά τα στοιχεία βάσει της επιστήμης της, και εκείνη να του απαντά ότι σέβεται την άποψή του, αλλά θέλει να σεβαστεί και τη δική της, καλώντας τον να μιλήσουν αν το επιθυμεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ