Η Λίλι Τζέιμς έγινε Πάμελα Άντερσον! Οι φωτό με το θρυλικό κόκκινο μαγιό, από τη νέα σειρά για τον ταραχώδη γάμο της σεξοβόμβας με τον Τόμι Λι

Είναι ολόιδιες! 

Το θρυλικό κόκκινο μαγιό που φορούσε η Πάμελα Άντερσον στο Baywatch «ξαναζωντανεύει» μέσα από την Λίλι Τζέιμς, που υποδύεται την σεξοβόμβα στην νέα σειρά - ντοκιμαντέρ για τον ταραχώδη γάμο της τελευταίας με τον ελληνικής καταγωγής Τόμι Λι.

Η Νεαρή ηθοποιός μεταμορφώνεται στο sex symbol της δεκαετίας του 90 και ήδη έχουν κυκλοφορήσει στα social media οι πρώτες της φωτογραφίες από το «Pam & Tommy».

Με ξανθά μαλλιά και το περίφημο κόκκινο ολόσωμο της «ναυαγοσώστριας» Πάμελα, η 32χρονη ηθοποιός μοιάζει πολύ με το εκρηκτική Άντερσον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guatemovie (@guatemovie)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUVIX (@muvix20)

Το «Pam & Tommy» θα προβληθεί σε 8 επεισόδια και θα περιστρέφεται γύρω από τον γάμου του ζευγαριού το 1995 και τους μήνες μετά το ερωτικό βίντεο που είχε διαρρεύσει.

Πάντως η ίδια η Πάμελα δήλωσε πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να δει την ταινία για την ζωή εκείνης και του πρώην άντρα της.

Η γνωριμία της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι, ο γάμος μετά από γνωριμία 96 ωρών και το ερωτικό βίντεο

Εκτός από τη φήμη της από το μόντελινγκ και την ηθοποιία, η Άντερσον έχει δεχθεί μεγάλη προσοχή από τον τύπο για την δημοσιευμένη προσωπική της ζωή.

Οι σχέσεις της έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε κουτσομπολίστικα περιοδικά για χρόνια. Παντρεύτηκε τον Τόμι Λι, τον ντραμίστα των Μότλεϋ Κρου, στις 19 Φεβρουαρίου του 1995, έπειτα από γνωριμία 96 ωρών και το ζευγάρι απέκτησε τελικά δύο γιους, τον Μπράντον Τομας Λι και τον Ντύλαν Τζάγκερ Λι, δίνοντας το όνομα του προπάππου της Ντέιλ Τζάγκερ Γκρόσκο, που πολέμησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ήταν γνωστή επαγγελματικά ως Πάμελα Άντερσον Λι. Η Άντερσον κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο φορές και συμφιλιώθηκε δύο φορές, πριν το ζευγάρι να χωρίσει οριστικά. Τον Μάρτιο του 2002, Η Άντερσον δήλωσε δημόσια ότι είχε κολλήσει ηπατίτιδα C από τον Λι και άρχισε να γράφει μια καθημερινή στήλη στο περιοδικό Jane.

Τον Οκτώβριο του 2003, η Άντερσον είπε αστειευόμενη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν ότι δεν περιμένει να ζήσει πάνω από 10 με 15 χρόνια, αλλά αυτό παρερμηνεύθηκε και το πήραν στα σοβαρά πολλές ιστοσελίδες και φυλλάδες. Παρόλα’ αυτά παραδέχθηκε σε εφημερίδες ότι έκανε ακόμη σεξ με τον Τόμι Λι από τότε που χώρισαν.

Το ερασιτεχνικό βίντεο με ερωτικές σκηνές από τον μήνα του μέλιτος είχε κλαπεί από το σπίτι τους κι έκανε τρομερό πάταγο στο Ίντερνετ. Η Άντερσον μήνυσε την εταιρία που το διένειμε. Τελικά τα δικαστήρια απένειμαν στην Άντερσον και τον Λι 1,5 εκατομμύριο δολάρια συν αμοιβές δικηγόρων για το μερίδιο τους από τα κέρδη. Μετά απ’ αυτό η εταιρία πούλησε αντίγραφα από την κλεμμένη ταινία σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ