Scarlett Johansson: «Τρώει» μπουγέλο με χρώμα από τον όμορφο σύζυγο της Colin Jost! Η… έκπληξη ήταν… slime (φωτό & βίντεο)

Την αιφνιδίασε!

Η Scarlett Johansson έλαβε στα φετινά βραβεία MTV το Generation Award ωστόσο την περίμενε και μια… έκπληξη από τον καλό της Colin Jost.

Από το σπίτι της η 36χρονη ηθοποιός, κρατώντας στα χέρια το βραβείο που της απονεμήθηκε για τα σχεδόν 30 χρόνια της στον χώρο, μιλούσε εκείνη την στιγμή για την τιμή που της έκαναν.

Ξαφνικά ο σύζυγός της μπαίνει στο πλάνο κρατώντας ένα κουβά με πράσινο slime (κάτι σαν γλίτσα) το οποίο της έριξε στο κεφάλι!

©MTV

©MTV

©MTV

Όπως καταλαβαίνετε η Johansson αιφνιδιάστηκε με την κίνηση του 38χρονου που της είπε εκείνη τη στιγμή «MTV! 'You got slimed!».

«Αυτό είναι από το Nickelodeon!» του απαντά η σύζυγός του καθώς ο αγαπημένος της μάλλον είχε μπερδέψει τα κανάλια και τις εκπομπές τους.

Εκείνη και ο γοητευτικός ηθοποιός παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 ενώ η Johansson στο παρελθόν είχε κάνει δύο ακόμα γάμους.

Συγκεκριμένα έχει υπάρξει παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Ryan Reynolds, καθώς και τον Romain Dauriac, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, την 7χρονη σήμερα Rose.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ