"Aνοίγουμε πανιά" : Live η ομιλία του Χάρη Θεοχάρη για το άνοιγμα του τουρισμού

Με φόντο το Ναό του Ποσειδώνα, ο Χάρης Θεοχάρης, παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα της κυβέρνησης για το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο τουρισμός ανοίγει επισήμως από το Σάββατο 15 Μαΐου, και ο  υπουργός, Χάρης Θεοχάρης παρουσιάζει πώς θα γίνει το ασφαλές άνοιγμα σε εκδήλωση στο Σούνιο.

Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ από τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Φραγκάκη.

Με το σύνθημα «Ανοίγουμε Πανιά» και ασφάλεια, ανοίγει ο ελληνικός τουρισμός ενώ αρχής γενόμενης από αύριο, καταργούνται τα SMS ενώ απελευθερώνονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 00:30.

 

 

Με φόντο το Ναό του Ποσειδώνα, ο Χάρης Θεοχάρης, παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα της κυβέρνησης για το άνοιγμα του τουρισμού.

Όπως είπε ο κύριος Θεοχάρης το πρόγραμμα "γαλάζια ελευθερία" , έχει στόχο μια ασφαλή Ελλάδα , δημοφιλή προορισμό για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. 

«Ανοίγουμε την ελληνική τουριστική βιομηχανία, επαναφέρουμε την Ελλάδα ως έναν τόπο ταυτόσημο με τη φιλοξενία και την ασφάλεια», είπε ο υπουργός Τουρισμού . στην ομιλία του.

«Στην Ελλάδα έχουμε σχέδιο και ξέρουμε να το υλοποιούμε. Μεγάλο μας στοίχημα δεν είναι να αναδεικνύουμε μόνο τη φυσική ομορφιά της χώρας, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και όλα αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς» είπε, και τόνισε πως η ασφάλεια είναι κεντρικός πυλώνας του τουρισμού για το 2021.

«Οι προτεραιότητες έχουν ανατραπεί στη ζωή όλων μας και αυτό επηρεάζει και τον τουρισμό.

Ανοίγουμε πανιά με ασφάλεια. Οφείλουμε αυτή την προσπάθεια και την επιτυχία στους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» είπε ο κύριος Χάρης Θεοχάρης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ