Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη κάνει λίγο πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και δίνει έμφαση στην επικοινωνία

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό τις πρωινές ώρες, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα που μας κάνει πιο αποφασισμένους να εστιάσουμε στις υποχρεώσεις μας και να τελειώνουμε νωρίς στο ξεκίνημα της ημέρας, ενώ στην πορεία σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία δημιουργώντας τάση για υπερβολή.

Μετά τις 15:31 και μέχρι τις 18:42 η Σελήνη παραμένει μεν στον Σκορπιό, αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Θα χρειαστεί να περάσουν αυτές οι ώρες για να βρεθεί η Σελήνη στον πιο εξωστρεφή, ενεργητικό Τοξότη, για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και την όρεξη μας και να τρέξουμε για τις όποιες υποχρεώσεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό κινείται σε ένα πιο άβολο «περιβάλλον» σε σχέση με το δικό σας ζώδιο. Ειδικά σε φάση κενής πορείας, από τις 15:31 μέχρι τις 18:42 το απόγευμα, μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, προσπαθήστε να το κάνετε καλύτερα μετά τη Μεγάλη Τετάρτη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας και εύκολα εκνευρίζονται ή χάνουν την ψυχραιμία τους. Προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον να διατηρήσετε τη δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 15:31 και μέχρι τις 18:42 δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο μου. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ