23χρονη δηλητηρίασε τα νεογέννητα δίδυμά της, έμεινε κλεισμένη μαζί τους 4 μέρες, έκλαιγαν & την ενοχλούσαν (φωτό & βίντεο)

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα κάτω από τον νεροχύτη

Για τον φόνο τον δίδυμων παιδιών της κατηγορείται μια 23χρονη γυναίκα που φέρεται να πέρασε 4 ημέρες μαζί με τα πτώματά τους.

Ειδικότερα η Danezja Kilpatrick κατηγορείται ότι σκότωσε τον 6 μόλις μηνών γιο της Dallis και την κόρη της Dacota στο διαμέρισμά τους στο Queens της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία είπε ότι η 23χρονη προσπάθησε να τα δηλητηριάσει ενώ τα έκαψε στην μπανιέρα του σπιτιού με ζεματιστό νερό, αναφέρει η metro.co.uk.

 

 

Παράλληλα σύμφωνα με τον Εισαγγελέα ο μικρός Dallis βρέθηκε σε μια καρέκλα με ένα μαχαίρι να προεξέχει από τον λαιμό του. Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα κάτω από τον νεροχύτη

Τα παιδιά είναι πολύ πιθανό να πέθαναν την Δευτέρα με την μητέρα τους να μένει μαζί με τα πτώματα για τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με το New York Post.

Κάποιος συγγενής ειδοποίησε τις Αρχές που έκαναν έλεγχο στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου και εντόπισαν την Πέμπτη τα άψυχα σώματα των δύο παιδιών.

 

 

Οι Εισαγγελείς ανέφεραν ότι η Danezja Kilpatrick είπε ότι: «τα μωρά δεν με άφηναν να κοιμηθώ. Απλά τα παράτησα και σταμάτησα να ενδιαφέρομαι για αυτά. Για αυτό τα δηλητηρίασα». 

Η μητέρα της 23χρονης είπε από μεριάς της ότι η ταυτότητα του πατέρα είναι άγνωστη και ότι η κόρη της δεν είχε καμία βοήθεια με τα παιδιά.

Η δικηγόρος Melinda Katz έκανε λόγο για μια τραγική υπόθεση. «Αυτή θα έπρεπε να είναι μια χαρούμενη περίοδος για την οικογένεια που έχει καταλήξει τώρα να θρηνεί τον θάνατό τους. Και το θλιβερό είναι ότι ο άνθρωπος που έπρεπε να είναι ο προστάτης τους κατηγορείται φέρεται να τα σκότωσε» είπε.

Τώρα η 23χρονη θα βρεθεί ξανά ενώπιων του δικαστηρίου στις 21 Μαΐου ενώ αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για δολοφονία, μια περί όπλων και μια για αμέλεια.

Αν βρεθεί ένοχη τότε θα είναι αντιμέτωπη μέχρι και με ισόβιας κάθειρξης, όπως προβλέπει ο νόμος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ