Άση Μπήλιου: To τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία που μας δίνει αυτοπεποίθηση, θάρρος, περισσότερη αισιοδοξία και γενναιοδωρία απέναντι στους άλλους

Αναλυτικά οι προβλέψεις! 

Η Δευτέρα ξεκινά με το υπέροχο τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία που μας δίνει αυτοπεποίθηση, θάρρος, περισσότερη αισιοδοξία και γενναιοδωρία απέναντι στους άλλους.

Μάλιστα αν έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα ή ξέρετε ότι έχετε κάποια δύσκολα πράγματα να εκτελέσετε ή αν χρειάζεστε μεγαλύτερη στήριξη ή εύνοια από κάποιους ανθρώπους, προσπαθήστε μέχρι το μεσημέρι να έχετε κάνει τις σχετικές κινήσεις και μην τις αφήσετε για τις απογευματινές ώρες που θα έχουμε Σελήνη κενή πορείας (από τις 15:40 μέχρι τις 19:18 που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό). 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με πιο θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία. Έτσι μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιρροή της αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, να ασχοληθείτε με το μέλλον κάποιων συνεργασιών ή σχέσεων ή αν πρέπει να κλείσετε κάποια συμφωνία. Σε γενικές γραμμές θα υπάρχει ροή στην ημέρα σας μέχρι η Σελήνη να βγει σε φάση κενής πορείας στις 15:40, που εκεί δεν πρέπει να πιέσετε τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα στο ξεκίνημα της δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα τελειώσει. Η Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία δείχνει τις πρωινές ώρες ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν στη δουλειά και μάλιστα μπορεί να έχετε και μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα ή να υπάρχουν θετικότερες προδιαγραφές σε θέματα επαγγελματικών επιδιώξεων. Το απόγευμα όμως, περνώντας η Σελήνη στον Σκορπιό προκειμένου να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο, μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις ή και δυσκολίες. 

ΔΙΔΥΜΟ

Η Δευτέρα ξεκινά με ωραίες όψεις, καθώς στο ξεκίνημα της ημέρας λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη και στην πορεία της ημέρας η Σελήνη από τον Ζυγό συναντά τον Δία σε όψη τριγώνου. Έτσι μέχρι το μεσημεράκι τίποτε δεν φαίνεται να χαλάει τη διάθεση σας και τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ ομαλά. Πιθανώς δε, να ακούσετε και κάτι και να σας φτιάξει τη διάθεση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό για να σχηματιστεί η αυριανή Πανσέληνος κι εκεί μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, πιθανώς και απρόσμενες, σε θέματα επαγγελματικών ή μπορεί να έχετε μια εξαιρετική ιδέα για τη δουλειά και να θέλετε να τη συζητήσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ