Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος στον Σκορπιό - Τα συναισθήματα μας θα είναι πιο έντονα

Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου

Η ανατρεπτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου θα μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ρήξεις. Από την άλλη αυτό το φεγγάρι μας δίνει την ευκαιρία να αναγεννηθούμε και μας υπενθυμίζει ότι η αλλαγή είναι το μόνο σταθερό στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 27 Απριλίου 2021 στην 7η μοίρα του Σκορπιού, λίγο πριν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο σκοτεινός Πλούτωνας και κυβερνήτης του Σκορπιού και μας καλεί να εξελιχθούμε προσωπικά και πνευματικά, να μεταμορφωθούμε στον τομέα που μας επηρεάζει. Μας ζητά να ανακαλύψουμε την ισορροπία ανάμεσα στις παθιασμένες επιθυμίες μας έναντι της αίσθησης ασφάλειας και να σπάσουμε τις αλυσίδες που μας κρατούν δέσμιους.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό τα συναισθήματα μας είναι πιο έντονα. Ενθουσιαζόμαστε και απογοητευόμαστε εύκολα και είμαστε πιο επιρρεπείς σε καβγάδες και ίντριγκες. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και η καχυποψία και η ζήλια βασιλεύουν. Ο Σκορπιός συμβολίζει τη σκοτεινή μας πλευρά και όλα αυτά που κρατάμε κρυφά μέσα μας. Επίσης αφορά και στα χρήματα των άλλων, επομένως μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό, που είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και του απροσδόκητου, μπορεί να φέρει εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα, αλλαγές, παρορμητικότητα, επαναστατικότητα, αλλά και αποκαλύψεις. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε πατήστε εδώ. Αν δεν ξέρετε τον ωροσκόπο σας και σε ποιο δεκαήμερο ανήκει πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι κρύβετε μέσα στην ψυχή σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή τα όνειρα σας, μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τα εκφράσετε ή να τα αντιμετωπίσετε. Αν υπάρχει κάτι που σας «τρώει» τους τελευταίους έξι μήνες και το κρύβετε ή προσπαθείτε να το πνίξετε, τώρα θα «αναμετρηθείτε» μαζί του και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Μπορεί να αποφασίσετε να απελευθερωθείτε από μια τοξική σχέση ή να εκπληρώσετε ένα όνειρο που είχατε και δεν τολμούσατε να το πείτε. Επειδή όμως η Πανσέληνος εντείνει και τα συναισθήματα μας, ίσως θα ζήσετε ένα «δράμα» με κάποιον τρόπο. Ενδεχομένως, κάποιοι να μην καταλαβαίνουν το πώς αισθάνεστε ή αν θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση σας να βρεθείτε αντιμέτωποι με έντονες αντιδράσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα και ιδιαίτερα για εντάσεις και καβγάδες.

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός τομέας που επηρεάζει η Πανσέληνος είναι τα οικονομικά, που θα πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη. Δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για επενδύσεις, ιδιαίτερα αν ενέχουν ρίσκο. Τώρα θα πρέπει να βάλετε μια σειρά με τα χρέη και τις οφειλές σας. Προσέξτε πολύ τη διαχείριση τους, αλλά και τι συζητήσεις θα κάνετε πάνω σε οικονομικά θέματα, καθώς μπορεί να γίνουν αιτίες τσακωμών.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιρροή της Πανσελήνου είναι έντονη και αφορά όλες τις σχέσεις σας που έχετε επενδύσει συναισθηματικά. Γενικά θα κάνετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που εσείς θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας, για να αποφασίσετε αν ανταποκρίνονται με την ίδια γενναιοδωρία, εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και πίστη που δείχνετε και εσείς σε αυτούς. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά και θα αναζητάτε την πολυπόθητη «ασφάλεια» στη ζωή σας και στις σχέσεις.

Αν νιώσετε ότι η ισορροπία έχει χαθεί σε κάποια σχέση σας, τότε θα προσπαθήσετε να σώσετε ό,τι μπορείτε και αν δεν τα καταφέρετε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη. Ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε κάποια ρήξη ή ένταση σε μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία και να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον τους. Το να απομακρύνουμε άτομα από τη ζωή μας σίγουρα είναι επίπονο, αλλά είναι και λυτρωτικό αν δεν ανταποκρίνονται στις αξίες μας και στις προσδοκίες μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα της υγείας σας, των καθημερινών ρουτινών και της εργασίας και σας καλεί να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Είτε πρόκειται για την καθημερινότητα της δουλειάς είτε για τις συνήθειες σας και την παραγωγικότητά σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε πλέον σοβαρά αυτά τα θέματα και με ψυχραιμία να δείτε πού βαδίζετε. Μήπως το πρόγραμμα της δουλειάς σας επιβαρύνει την υγεία σας;

Μήπως έχετε μπει σε τροχιά αυτοκαταστροφής και η ψυχολογία σας είναι στα τάρταρα; Από πού αντλείτε ευχαρίστηση μέσα στην ημέρα σας; Θα πρέπει να απαντήσετε σε όλα αυτά και να διατηρήσετε μόνο ό,τι σας εξελίσσει. Δεν θα αλλάξετε τη ζωή και τις συνήθειες σας σε ένα βράδυ, αλλά κάποιες αποφάσεις μπορείτε να τις πάρετε και να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή. Βρείτε τρόπους να ομορφύνετε το περιβάλλον της εργασίας, αλλά και τη ζωή σας γενικότερα.

Επιλέξετε πιο υγιεινή διατροφή και βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό μπορεί φέρει ανατροπές στη δουλειά, στο πρόγραμμα σας, αλλά και σε κάποιες σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο αυτή την περίοδο, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Σκορπιό και τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ