H Λετίσια & ο βασιλιάς Φελίπε υποδέχονται τον Βρετανό Πρέσβη - Με "black & white" outfit η βασίλισσα μετά το θάνατο του "αγαπητού θείου Φίλιππου" (φώτο)

Tres Chic η βασίλισα της Ισπανίας για την πένθιμη περίσταση

Τον Βρετανό Πρέσβη υποδέχθηκαν η βασίλισα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε , λίγο πριν την επίσκεψη τους στο εκθεσιακό κέντρο Ifema στη Μαδρίτη.

Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του Δούκα του Εδιμβούργου, την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, ο Βασιλιάς Φελίπε Στ΄ και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στη χήρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ Β '.

Ο εκλιπών μονάρχης της Βρετανίας ήταν συγγενής με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας καθώς ήταν ξάδερφος του πατέρα της πρώην βασίλισας Σοφίας, μητέρας του βασιλιά Φελίπε.

Έτσι στην συλλυπητήρια επιστολή, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισα Λετίσια τον αναφέρουν ως "αγαπητό θείο Φίλιππο".

Η επιστολή αρχίζει με την προσφώνηση: ""Αγαπητή θεία Λίλιμπετ", (το χαϊδευτικό όνομα με το οποίο προσφωνούσε ο Φίλιππος, την βασίλισα Ελισάβετ).

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του επισήμως στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, μέσω του πρέσβη τους στην Ισπανία, Hugh Elliott.

Για τον σκοπό αυτό ο Πρέσβης έγινε δεκτός  από τον Ισπανό μονάρχη και τη σύζυγό του στο Παλάτι Zarzuela στη Μαδρίτη, την Τρίτη 13 Απριλίου, αναφέρει η Paris Match.

Για την πένθιμη συνάντηση η βασίλισα Λετίσια επέλεξε 'black & white" εμφάνιση.

Φόρεσε λευκή πλισέ φούστα της φίρμας Adolfo Dominguez, την οποία συνδύασε με μια μαύρη αμάνικη μπλούζα.

Το υπέρκομψο look το ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ