Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το Cove Paros ρίχνει άγκυρα στην καρδιά των Κυκλάδων: Ένα boutique ξενοδοχείο με high-end αισθητική & αιγαιοπελαγίτικη αύρα (φωτό)

Ο θαλασσινός αέρας, η μαγευτική θέα στο Αιγαίο, η ηρεμία και η αίσθηση της ιδιωτικότητας σε απόλυτη αρμονία

Το Cove Paros, με μοναδική αισθητική και Κυκλαδίτικη ομορφιά, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021, και να υποδεχτεί τους επισκέπτες σε ένα από τα ωραιό-τερα νησιά του Αιγαίου, έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού.

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ξανασυστήνεται μέσα από το Cove Paros που βρί-σκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα, όπου χτυπά η καρδιά της Πάρου.

Ένα bou-tique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την minimal αισθητική του και για την αιγαιοπελαγί-τικη αύρα που αποπνέει στον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή της άφιξής του. Ο θαλασσινός αέρας, η μαγευτική θέα στο Αιγαίο, η ηρεμία και η αίσθηση της ιδιωτικότητας σε απόλυτη αρμονία με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές του ξενοδοχείου, που βρίσκε-ται πάνω στην παραλία των Αγίων Αναργύρων.

Η οργανωμένη παραλία του, είναι ανοι-χτή για εξωτερικούς επισκέπτες, προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους μέρες σε έναν όμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο.

Χτισμένο σε κυκλαδίτικους τόνους και με τις θερμές αποχρώσεις να επικρατούν, τον σχε-διασμό του Cove Paros επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο eDje. Οι καθαρές γραμμές, τα γήινα υλικά και οι λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον του ξενο-δοχείου, δημιουργούν το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης. H minimal αισθητική επικρατεί στις 45 κομψές σουίτες, με φόντο την κυκλαδίτικη αύρα του νησιού, τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και υπηρεσίες που εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια εξαιρετική συλλογή από 5 σου-ίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του ε-σωτερικού. Σε ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας και high-end παροχών, ο επισκέπτης γίνεται ένα με την πάρια γη, πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της περιοχής. Οι σουίτες δια-θέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

Τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ο Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βρα-βεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρο-νιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau. Φέτος το καλοκαίρι, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”, όπου τολ-μάει να επαναπροσδιορίσει την νησιωτική γαστρονομική παράδοση, τιμώντας τις πρώτες ύλες, και τους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης.

Το εστιατόριο βρίσκεται επάνω στην παρα-λία και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες. Συμπληρώνοντας το μοναδικό αυτό κολλάζ εμπει-ριών, ο Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου The Clumsies, κα-ταφθάνει στην Πάρο με ένα αξεπέραστο custom made μενού και προτάσεις σε signature cocktails και premium spirits, σπιτικά υλικά, πρωτότυπα virgin cocktails και δροσιστικούς χυμούς που θα απογειώσουν τις μέρες στο νησί, με φόντο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων και με τους ήχους του καλοκαιριού να κάνουν την κάθε στιγμή μαγευτική.

“Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί.“ δήλωσε σχετικά η κ. Γιούλη Πα-παϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros.

“Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χα-ρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζε-στή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις πα-ραδόσεις του. Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική το-πική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελλη-νικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ