Συγκινητική Story of the Day: Ζευγάρι παντρεμένο 55 χρόνια "χώρισε" λόγω Covid - Η πρώτη αγκαλιά ύστερα από ένα χρόνο (φώτο- βίντεο)

Ο Καρλ όταν είδε ξανά την αγαπημένη του  Ντόνα , ύστερα από ένα χρόνο έκλαψε 

Τον τελευταίο χρόνο, ο Karl Waitschies οδηγούσε 10 μίλια για να επισκεφτεί το  Belleview Heights Assisted Living and Memory Care στην Aurora του Κολοράντο, τρεις φορές την εβδομάδα.

Εκεί με ένα παράθυρο να τους χωρίζει και ένα τηλέφωνο για να μιλούν ο Καρλ έβλεπε τη γυναίκα του Ντόνα, με την οποία είναι παντρεμένος για 55 χρόνια.

Η Karl και η Donna χώρισαν από την αρχή της πανδημίας COVID-19, όταν η ειδική μονάδα που φιλοξενεί την Donna,- ζει εκεί τα τελευταία τρία χρόνια λόγω της διάγνωσης του Αλτσχάιμερ - σταμάτησε να επιτρέπει στους επισκέπτες, να πηγαίνουν στα δωμάτια και στους χώρους που βρίσκονται οι ασθενείς.

"Την νοιάζομαι. Την αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι μαζί της, και αυτό είναι δύσκολο", "Είναι η αγάπη της ζωής μου ", είπε στο 9News ο Karl τον Ιανουάριο.

Kαι προσθέτει: "Ξέρουμε ότι δεν θα είναι για πολύ ακόμα κοντά μας. Οι άνθρωποι (σ.σ. που μένουν εδώ) είναι άρρωστοι. Είναι ηλικιωμένοι. Και θέλουμε να είμαστε μαζί τους όσο μπορούμε περισσότερο σε αυτό το δύσκολο στάδιο.

Καθώς κοίταζε μέσα από το παράθυρο  τη γυναίκα που αγάπησε όταν πήγαινε στο κολέγιο ο Karl , της έλεγε: "Είμαι εδώ για σένα γλυκιά μου".

Τον περασμένο μήνα, ο Καρλ κατάφερε τελικά να αγκαλιάσει τη σύζυγό του για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο αφού το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κολοράντο ανακοίνωσε ότι τα γηροκομεία θα μπορούσαν για άλλη μια φορά να επιτρέψουν στους επισκέπτες να πηγαίνουν στους εσωτερικούς χώρους των γηροκομείων , αναφέρει το People, που επικαλείται ως πηγή το 9News.

Πηγαίνοντας στο Belleview Heights Assisted Living and Memory Care, ο Karl δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει.

"Επιτέλους την βλέπω" είπε ο Karl στο 9News. Όταν είδε τη γυναίκα του ξανά ύστερα από ένα χρόνο, έκλαψε.

Credits: 9News.com

 Καθόλη τη διάρκεια της τριάντα λεπτών επίσκεψης ο Karl της κρατούσε το χέρι , της τραγουδούσε και της έλεγε παρηγορητικά λόγια.

Τόσο ευγνώμων που  ήταν επιτέλους με τη Ντόνα, ο Καρλ είπε ότι η στιγμή που μπορούσε τελικά να την αγκαλιάσει ήταν μια γλυκόπικρη, καθώς μπορούσε να δει πώς η κατάσταση της Ντόνα είχε επιδεινωθεί από τότε που την είχε δει τελευταία.

«Χαίρομαι που τελικά την είδα, αλλά είναι πολύ δύσκολο», είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ