Πανάκριβα πετράδια, ζαφείρια & διαμάντια: Μια συλλογή κοσμημάτων - φόρος τιμής στο αγαπημένο λουλούδι του Christian Dior, το τριαντάφυλλο (φωτό & βίντεο)

Τα καλλιέργησε για πρώτη φορά μαζί με την μητέρα του στο πατρικό τους σπίτι

Ήρθε η ώρα να δούμε μερικά διαμάντια και ζαφείρια, να «ανοίξει» λίγο το μάτι μας από την λάμψη τους.

Η νέα συλλογή Dior Haute Joaillerie είναι σχεδιασμένη από την Victoire de Castellane και μας έχει πάρει το μυαλό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Το γνωρίζουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ δική μας - λόγω του οικονομικού προφανώς - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θαμπωθήκαμε από τα πανάκριβα πετράδια που κοσμούν τα υπέροχα κοσμήματα του γνωστού οίκου. Και δεν είναι τα διαμάντια που ενθουσιάζουν τόσο αλλά η λεπτοδουλειά, οι λεπτομέρειες και η άριστη τεχνική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

«Δέκα χρόνια μετά την luxuriant Bal des Roses opus η  Victoire de Castellane δημιουργεί μια High Jewelry συλλογή αφιερωμένη στο τριαντάφυλλο.

Αποτελούμενη από 54 εξαιρετικά ρεαλιστικά κομμάτια η συλλογή RoseDior αποδίδει φόρο τιμής στο αγαπημένο λουλούδι του Monsieur Dior» αναφέρει ο οίκος στο σάιτ του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Στα social media πάλι ήδη έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά κοσμήματα, αλλά και εικόνες από το πώς φτιάχτηκαν.

Δείτε βήμα - βήμα την διαδικασία πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Οι επιδέξιοι τεχνίτες του οίκου δημιούργησαν βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια - όλα διακοσμημένα με πανάκριβες πέτρες και με κέντρο τους πάντα το πανέμορφο αυτό λουλούδι.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε ένα από τα ποστ ο Christian Dior έτρεφε μεγάλη αγάπη στα τριαντάφυλλα «τα οποία καλλιέργησε για πρώτη φορά μαζί με την μητέρα του στο πατρικό τους σπίτι στην Granville της Νορμανδίας».

Να σας πούμε ότι την περασμένη χρονιά η Victoire de Castellane είχε μιλήσει στον Γάλλο σκηνοθέτη Loic Prigent και είχε δείξει - μέσα από το κανάλι του τελευταίου στο Youtube - όλα τα κοσμήματα που έχει δημιουργήσει ο οίκος.

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε πολλά ακόμα από τα φανταστικά κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια που έχουν φιλοτεχνηθεί από τον Dior.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ