Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Tο τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να είμαστε επινοητικοί & να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη θα περάσει τη μέρα της στην Παρθένο, δίνοντας ένα πρακτικό προσανατολισμό στην Παρασκευή, ενώ το τρίγωνο με τον Ουρανό μας βοηθά να είμαστε επινοητικοί και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας μας.

Όμως, η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, η όψη που δοξάζει την ομορφιά, την αισθητική, τον έρωτα και τη φιλία. Φυσικά κανείς πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος και Αφροδίτη συναντιούνται σήμερα στο ζώδιο σας και εσείς ακτινοβολείτε μια ζεστασιά που φέρνει τους άλλους δίπλα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από αυτή τη συνάντηση τη σημερινή μέρα και σεις είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της δουλειάς σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή σύνοδος του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Ήλιο σάς κάνει να διαπιστώνετε -κάνοντας έναν μικρό απολογισμό- πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο σχολαστικό περιβάλλον της Παρθένου που είναι κόντρα με το ζώδιο σας, η εξαιρετική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κυριαρχεί στη διάρκεια της ημέρας, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάμε, με τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο, αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ