Τα ζώδια της 25ης Μαρτίου από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα του εορτασμού

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Χρόνια πολλά για την εθνική και θρησκευτική μας εορτή! Αν μη τι άλλο οι πρόγονοι μας πολέμησαν σε πολύ άγριες εποχές για να έχουμε εμείς την όποια ελευθερία σήμερα και να κάνουμε τους γενναίους ξαπλωμένοι στον καναπέ μας και με το κινητό στο χέρι. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν όπως πρέπει, τουλάχιστον μέσα μας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα του εορτασμού. Η αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο θα δίνει ώθηση στις υπερβολές και στις παράτυπες συμπεριφορές κι αυτή είναι ίσως η μόνη αρνητική της εκδήλωση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε. Με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν, από την άλλη όμως μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα ή να είναι κάπως φευγάτοι. Ακόμη, είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο, τα παιδιά σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο για να μην νιώθετε ούτε εσείς ριγμένοι ούτε εκείνοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά η αντίθεση της με τον Δία στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας, απειλεί την ισορροπία στην ημέρα αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Ταύροι μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικές προς το βράδυ. Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια, την ξεκούραση και το να περιποιηθείτε το σπίτι σας θα περάσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ αυξάνει την περιέργεια σας και σας κάνει αρκετά ανήσυχους νοητικά. Η αντίθεση με τον Δία όμως, που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι. Δεν το συζητώ για τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να διαξιφίζονται σήμερα για το παραμικρό. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε όμως για κάτι υποκειμενικό. Ίσως το οικογενειακό τραπέζι σήμερα να ανάψει… τα αίματα όπως καταλαβαίνετε. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους, αλλά και την οδήγηση και γενικότερα τις μετακινήσεις σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ