Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενεργοποιώντας την όψη Κρόνου-Ουρανού. Τα ξημερώματα ολοκληρώνεται και η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη. Είναι μια απαιτητική μέρα σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στην υγεία, στις σχέσεις και στον επαγγελματικό μας περίγυρο. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Τα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στις πιέσεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ολοκληρώνεται σήμερα, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με την απαιτητική όψη Ερμή-Άρη που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Από την άλλη, ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή του τετραγώνου και ιδανικά προς την Παρασκευή που έχουμε την ωραία όψη Ήλιου-Αφροδίτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Όμως στο ξεκίνημα της ημέρας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας, για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας.

Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους. Προσοχή σε σπορ, στην οδήγηση και γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο. Αφήστε τις στείρες αντιπαραθέσεις στην άκρη και μην βιάζεστε να σηκώσετε την παντιέρα της επανάστασης στον χώρο εργασίας σας αν κάτι σας ενοχλεί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ