Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι δημιουργική, αλλά η όψη της με τον Πλούτωνα μπορεί εύκολα να την κάνει καταστροφική

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα πορευτούμε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι 4 λεπτά πριν την εκπνοή της που θα περάσει στον Λέοντα. Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι δημιουργική, αλλά η όψη της με τον Πλούτωνα μπορεί εύκολα να την κάνει καταστροφική, ειδικά όταν εμπλέκεται σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Από το απόγευμα και έπειτα τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα, καθώς αρχίζει και η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Άρη. Το τετράγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες θα ολοκληρωθεί αύριο τα ξημερώματα, αλλά η επιρροή αφορά και τη σημερινή μέρα. Τώρα αυτή η όψη έχει να κάνει με το θυμικό μας περισσότερο. 

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη στην αντίθεση της με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε καιρό ίσως μέσα σας ή καταπιεσμένους θυμούς και πρέπει να βρείτε μια θετική διέξοδο για να αποσυμπιεστείτε.

Φυσικά κι εσείς θα είστε λίγο πιο υπερβολικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, κάνοντας το κάπως πιο δραματικό το όλο πράγμα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε τσακωμούς και εντάσεις, τόσο με μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια όσο και με άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Οι κόντρες και οι αψιμαχίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε. Και μην ξεχνάτε, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι γενικά μια θέση που σας ταιριάζει και δεν θα έχετε μέχρι το απόγευμα ιδιαίτερα θέματα. Όμως η αντίθεση της με τον Πλούτωνα και η επιρροή του επερχόμενου τετραγώνου Ερμή-Άρη θα κάνουν τις ώρες από το μεσημέρι κι έπειτα πιο απαιτητικές.

Πιθανώς να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με τους συνεργάτες σας ή μπορεί να έχετε κολλήσει εμμονικά σε μια σκέψη, σε μια κατάσταση, σε ένα πρόσωπο και να μην μπορείτε να δείξετε ευελιξία και ανεκτικότητα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ό,τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί. Από την άλλη, ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε την ανάλογη στήριξη από ανθρώπους που περιμένατε, διότι αυτοί είναι απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα σας μπορεί να δοκιμαστούν αρκετά σήμερα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα που ξεκινά κι η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Άρη που θα ολοκληρωθεί αύριο, κυρίως με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Κάποιοι μπορεί να παίζουν με την υπομονή σας, να μην σας δίνουν πειστικές απαντήσεις στα ερωτηματικά σας, να σας απογοητεύουν με τη στάση τους. Όμως, το να επιμένετε σε κάτι και μάλιστα εμμονικά δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σας και κινδυνεύετε να δημιουργήσετε εχθρικό κλίμα απέναντι σας ή να κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

Εκτός αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε μια ρήξη, που αυτή την στιγμή μάλλον δεν είναι η πιο σοφή απόφαση. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και έδαφος και επανέλθετε στα όποια προβλήματα προς το τέλος της εβδομάδας. Οι γεννημένοι τέλος Μαΐου – αρχές Ιουνίου φανείτε προσεκτικοί στις σχέσεις, την υγεία και την οδηγική σας συμπεριφορά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ