Άση Μπήλιου: Έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά & αντικειμενικά μέσα στην ημέρα, να έχουμε πρωτότυπες & δημιουργικές ιδέες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Δευτέρα είναι από τις σχετικά ήπιες και με δυνατότητες ημέρες της εβδομάδας, καθώς έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Η Σελήνη θα κινείται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο και μάλιστα σχηματίζοντας θετικές όψεις με Ερμή (τρίγωνο) και Ουρανό (εξάγωνο) μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά μέσα στην ημέρα, να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα μακριά από κουτάκια και στερεότυπα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη ωθεί την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα των σχέσεων, της οικογένειας και του σπιτιού και μάλιστα μπορεί να έχετε και πολύ ωραίες ιδέες που θα ανανεώσουν τόσο τις σχέσεις όσο και το περιβάλλον που ζείτε. Υπάρχει και μια περίπτωση σήμερα να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά κάτι που μπορεί να σας διευκολύνει κάπως. Μάλιστα, ενδέχεται να είναι και εντελώς απρόοπτο όλο αυτό και να μην το έχετε υπολογίσει. Σε αυτή την περίπτωση, δείτε μήπως μπορείτε να αποταμιεύσετε και κάτι για μια δύσκολη μέρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολυάσχολη μέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας περιμένει, καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε, αλλά και να συζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο ήπια και παραγωγική μέρα για σας με τη Σελήνη στον Καρκίνο στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να σας προσφέρει μερικές έξυπνες ιδέες ή λύσεις, που μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά και να σας βοηθήσουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βοηθητική όψη Άρη-Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να φέρει κάποιο άτομο, το οποίο έχει τη διάθεση να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας ζητήματα. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα ενεργοποιεί την όψη Ερμή-Ουρανού.

Αυτή είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που διαμένετε ή εργάζεστε ή αν θέλετε να απομονωθείτε λίγο και να σκεφτείτε μόνοι σας τα σχέδια σας, χωρίς περιττές παρεμβάσεις και εξωτερικούς «θορύβους». Ακόμη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας προσφέρει βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Μπορεί να συζητάτε ας πούμε μια μυστική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ