Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια είναι φωτιά και λάβρα στο… κρεβάτι; - Ο Άρης ευθύνεται για το πάθος και η Αφροδίτη για τον αισθησιασμό

Τα πιο σέξι, τα πιο παθιασμένα και τα πιο αισθησιακά ζώδια

Η σεξουαλικότητα ενός ατόμου δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του στο… κρεβάτι, αλλά ένα μείγμα πάθους, αισθησιασμού και συναισθημάτων. Κάποιοι τα έχουν όλα αυτά σε μεγάλη δόση και δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν εκφράζονται με τόση θέρμη στο κρεβάτι ή δίνουν το σώμα τους και όχι την ψυχή τους, δεν  «μπερδεύουν» το σεξ με τα συναισθήματα και δεν έχουν όλο το… πακέτο.

Παρόλο που στην ανάλυση μας θα εστιαστούμε στη θέση του Ήλιου, δηλαδή στο ζώδιο που εκπροσωπεί κάποιος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι πρωταρχικό ρόλο παίζει και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Εξάλλου αυτοί οι δύο πλανήτες παράγουν το… μείγμα της σεξουαλικότητας μας και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά. Οπότε ανάλογα με τη θέση τους μπορεί να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας θετικά ή αρνητικά. Ο Άρης ευθύνεται για το πάθος και η Αφροδίτη για τον αισθησιασμό και μαζί ανάβουν τους σπινθήρες που πυροδοτούν τη φωτιά. Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη σας πατήστε εδώ.

Με βάση λοιπόν τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, προσδιορίζουμε ποια είναι τα πιο σέξι, τα πιο παθιασμένα και τα πιο αισθησιακά ζώδια. Ξεκινάμε την κατάταξη ανάποδα, δηλαδή από τα πιο «ψυχρά» για να φτάσουμε στο νούμερο ένα που είναι… φωτιά και λάβρα.

#12 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι (και μην το παίρνετε κατάκαρδα) δεν είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, διότι δεν θεωρούν την ερωτική πράξη ως την υπέρτατη ένωση δύο ατόμων. Όχι πως δεν κάνουν καταπληκτικό σεξ, αλλά δεν έχουν το πάθος και τον αισθησιασμό των άλλων ζωδίων. Είναι πιο μοναχικά και εγκεφαλικά πλάσματα και για αυτούς το σεξ είναι σεξ, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Εξάλλου και ο κυβερνήτης τους, ο Ουρανός, δεν τους βοηθά πολύ να δεθούν με τους άλλους και κρατάνε πάντα κάποια κομμάτια για τον εαυτό τους. Η αποστολή τους σε αυτόν τον κόσμο είναι άλλη, πιο πνευματική και δεν έχουν χρόνο να σπαταλούν για να απολαύσουν τον αισθησιασμό και δεν γίνονται έρμαια των παθών τους.

Δεν λέω ότι δεν τους αρέσει το σεξ ή ότι δεν έχουν περάσει από τη ζωή τους πολλοί σεξουαλικοί σύντροφοι, αλλά η πεμπτουσία του σεξ για τους Υδροχόους είναι απλή και δεν χάνονται σε «περιττά» συναισθήματα. Για παράδειγμα, δεν θα καθίσουν μετά την ερωτική πράξη (αλλά ούτε και πριν) να αναλωθούν σε χάδια και αγκαλιές, αναλύοντας τον έρωτα τους, θα προτιμήσουν να μιλήσουν για το πρόβλημα που προκαλείται στη γη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Βέβαια αν η Αφροδίτη ή ο Άρης τους βρίσκεται σε πιο αισθησιακά ζώδια, το πράγμα αλλάζει. Για παράδειγμα αν η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύς ή ο Άρης στον Σκορπιό, η ψυχρή τους πλευρά «λιώνει» και μπορεί να γίνονται τολμηροί σεξουαλικά.

#11 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι ντροπαλοί και αφοσιωμένοι εραστές, αλλά μέχρι να χαλαρώσουν και να αφεθούν στο αισθησιακό ταξίδι, μπορεί να έχουν ήδη κουράσει το ταίρι τους. Το γήινο αυτό ζώδιο, που κυβερνάται από τον Ερμή, εκφράζει την πιο πρακτική του πλευρά στον έρωτα και δεν έχει μεγάλη σχέση με το συναίσθημα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε θέση πτώσης, οπότε στερείται του αισθησιασμού της και γίνεται πιο… νευρική. Αν βάλουμε και στην εξίσωση ότι οι Παρθένοι έχουν και κάτι κολλήματα με τη λεπτομέρεια και μπορεί να κάθονται επί ώρες να αναλύουν τα πάντα, τότε χάνεται ο αυθορμητισμός και η παρόρμηση που χρειάζονται στο κρεβάτι. Μπορεί να θεωρείται προτέρημα για τους Παρθένους ότι είναι οργανωτικοί και τους αρέσει το πρόγραμμα, αλλά αυτό ισχύει στα εργασιακά θέματα.

Το σεξ δεν σχεδιάζεται, διότι ο υπολογισμός σκοτώνει το πάθος και την απόλαυση. Βέβαια, αν ο σύντροφός τους είναι υπομονετικός και περάσει όλα τα «τεστ», τότε οι Παρθένοι θα καταφέρουν να χαλαρώσουν και να γίνουν πιο «δυνατοί» και γενναιόδωροι στο σεξουαλικό κομμάτι. Και επειδή όπως έχουμε πει η θέση της Αφροδίτης παίζει σημαντικό ρόλο, αν έχουν Αφροδίτη στον Ζυγό -που είναι η καλύτερη δυνατή θέση για το ζώδιο της Παρθένου- προσθέτει περισσότερο αισθησιασμό και κάνει το άτομο πιο σεξουαλικό, ιδιαίτερα τις γυναίκες.

#10 ΖΥΓΟΣ

Ίσως αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ζυγοί δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των σεξουαλικών ζωδίων, αφού θα περίμενε κάποιος λόγω του κυβερνήτη τους, της Αφροδίτης, να βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα. Όμως τη… ζημιά την κάνει ο Άρης, που είναι δείκτης σεξουαλικότητας και δυστυχώς στον Ζυγό είναι σε αδυναμία. Ο Θεός του πολέμου και της διεκδίκησης στον Ζυγό χάνει τη δυναμικότητα του, παγώνει τη δράση του, αφού δεν τη χρησιμοποιεί για να κατακτήσει, αλλά θέλει να διατηρήσει την ισορροπία!

Οι Ζυγοί είναι πολύ εκλεπτυσμένοι για να είναι το πιο σέξι ζώδιο, δεν μπορούν να έχουν το πάθος του πορθητή ή να παραδοθούν σε έναν τρελό έρωτα. Δεν παρασύρονται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγουν τους συντρόφους τους προσεκτικά. Συνήθως προτιμούν άτομα ευγενικά, γοητευτικά, χωρίς εξάρσεις, κάτι σαν τον καθρέπτη τους. Δεν ρίχνονται εύκολα στην αγκαλιά του πρώτου… τυχόντα, εξάλλου είναι πολύ εγωιστές για να το κάνουν. Αν συνάψουν σχέση με κάποιον και τους καλύπτει κοινωνικά, τους θαυμάζει, τους κάνει κομπλιμέντα, δεν θα μπουν στη διαδικασία να ψάξουν το πάθος, συμβιβάζονται με μια καλή και λουστραρισμένη καθημερινότητα. Ο έρωτας για τους Ζυγούς είναι όπως ένας πίνακας υψηλής τέχνης, τον θαυμάζουν από μακριά. Δεν τους αρέσει η ταλαιπωρία ούτε το ρίσκο. Μόνο αν κάποιος Ζυγός έχει την Αφροδίτη του στον Σκορπιό, αλλάζουν λίγο τα δεδομένα και το πάθος κάνει την εμφάνιση του στις σχέσεις τους. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση του Άρη. Ένας Άρης στον Κριό ή το Σκορπιό, για παράδειγμα, θα τους κάνει σίγουρα πιο διεκδικητικούς!

Δείτε την συνέχεια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ