Ο Μένιος Φουρθιώτης με καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο - Απειλούσαν τη ζωή του λόγω Κουφοντίνα λέει η Νανά Παλαιτσάκη

Έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γραφείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης με την Νανά Παλαιτσάκη να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Η συνεργάτης του παρουσιαστή αναφέρει μεταξύ άλλων στο ποστ της ότι είχε ένα «επεισόδιο απώλειας των αισθήσεων μέσα στο γραφείο του» και ότι τον μετέφερε στο Ερρίκος Ντυνάν.

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτησή της

«Η ύπαρξη σοβαρών απειλών κατά την διάρκεια και της τελευταίας εκπομπής « Αποδείξεις live» την Κυριακή 14 Μαρτίου κατά της ζωής του Μένιου Φουρθιώτη, απειλές που συνδέονται και με τον τρόπο διαχείρισης των θέσεων του ίδιου, για Δημήτρη Κουφοντίνα , είχαν ως αποτέλεσμα  μετά το τέλος της εκπομπής να υποστεί ένα επεισόδιο απώλειας των αισθήσεων μέσα στο γραφείο του.

Ο θεράπων γιατρός του με τον οποίο επικοινώνησα η ίδια συνέστησε αν και ο ίδιος ο Μένιος ήταν αρνητικός την άμεση εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Τον μετέφερα στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν γεγονός σωτήριο όπως αποδείχθηκε καθώς ήταν σε εξέλιξη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή μετά τις πρώτες εξετάσεις. 

Η ύπαρξη σοβαρών απειλών κατά την διάρκεια και της τελευταίας εκπομπής « Αποδείξεις live» την Κυριακή 14 Μαρτίου κατά...

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Με αφορμή αυτό το γεγονός ως δημοσιογράφος αλλά και ως Εκδότρια πλέον της εφημερίδας  Αποκαλυπτικά, δηλώνω ότι η ελευθεροτυπία και η δημοσιογραφία δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται.

Η εκπομπή « Αποδείξεις live» όπως και η εφημερίδα « Αποκαλυπτικά» θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ελεύθερη διατύπωση απόψεων όπως και την κριτική στην εξουσία και τις αποφάσεις της σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους κανόνες δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ