Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπάνια Vintage Pic : Η Αλίκη δοκιμάζει τις θρυλικές νοστιμιές του κυρ - Λεωνίδα στο Λυγουριό - Δείτε την έκφραση της

Η εθνική μας σταρ δοκιμάζει ένα από τα νόστιμα μεζεδάκια που μαγείρεψε η κυρία Κάκια, μία από τις μυθικές γεύσεις που έγραψαν ιστορία 

Η ταβέρνα "Λεωνίδας" στο Λυγουριό δεν είναι ένα οποιοδήποτε εστιατόριο. Είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του Φεστιβάλ της Επιδαύρου.

Οι θρυλικές γεύσεις που ετοίμαζε ο Λεωνίδας Λιακόπουλος και η σύζυγος του η κυρία Κάκια συγκίνησαν μεγάλους πρωταγωνιστές που βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου  από την Μαρία Κάλλας μέχρι τον Αλέξη Μινωτή και τον Κάρολο Κουν.

Η ταβέρνα του Κυρ - Λεωνίδα στο Λυγουριό από το 1962 ήταν σημείο αναφοράς για την Επίδαυρο , ανάλογο με το Αρχαίο Θέατρο.

Δεν υπάρχει κανείς , που να παρακολούθησε ή να έπαιξε σε κάποια παράσταση και να μην πέρασε από την μυθική ταβέρνα.

Στην σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύει η σελίδα  Vintage Greece στο Instagram, βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την κυρία Κάκια.

Η εθνική μας σταρ δοκιμάζει ένα από τα νόστιμα μεζεδάκια που μαγείρεψε η σύζυγος του κυρ -Λεωνίδα.

Από την έκφραση της καταλαβαίνουμε γιατί οι "μυθικές" γεύσεις της διάσημης ταβέρνας στο Λυγουριό, έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ