Το #metoo στο evening report:  Η συζήτηση της Ειρήνης Νικολοπούλου με τον Γιώργο Κουβαρά για όσα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία (βίντεο)

Με στόχο να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος για τα θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, η Ειρήνη Νικολοπούλου, μίλησε για αντίστοιχες εμπειρίες που η ίδια έζησε ως μαθήτρια στο γυμνάσιο και στο λύκειο αλλά και ως νεαρή δημοσιογράφος στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου , καλεσμένη του Γιώργου Κουβαρά , μίλησε στην εκπομπή "Evening Report" για όσα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία.

Με στόχο να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος για τα θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, η Ειρήνη Νικολοπούλου, μίλησε για αντίστοιχες εμπειρίες που η ίδια έζησε ως μαθήτρια στο γυμνάσιο και στο λύκειο αλλά και ως νεαρή δημοσιογράφος στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Η γνωστή σήμερα δημοσιογράφος, απολύθηκε δύο φορές , από δύο διαφορετικούς διευθυντές , επειδή δεν αποδέχθηκε τις σεξουαλικού περιεχομένου προτάσεις τους.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τις εμπειρίες της αυτές για να δώσει το έναυσμα , να εξυγιανθούν όλοι οι χώροι , όχι μόνο αυτός του θεάτρου και να παύσουν αυτά τα φαινόμενα.

Και ο τρόπος για να συμβεί αυτό είναι ένας: Να εκλείψει ο φόβος και να "ανοίγουν τα στόματα".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου στο 1.17 της εκπομπής

 

 

Το ελληνικό #metoo να γίνει η αρχή του τέλους αυτών των φαινόμενων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ