Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Drew Barrymore: Ήμουν σε ψυχιατρείο για 18 μήνες όταν ήμουν 13 ετών (βίντεο)

Η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον ψυχιατρικό θάλαμο - Ήμουν εκτός έλεγχου 

Η Drew Barrymore αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για την περίοδο που ήταν σε "ψυχιατρικό θάλαμο" όταν ήταν δεκατριών ετών.

Πήγαινα σε club, δεν πήγαινα σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μητέρας μου και... ξέρετε.... ήμουν εκτός ελέγχου είπε η 46χρονη ηθοποιός,  στο The Howard Stern Show στο SiriusXM τη Δευτέρα.

Και συνέχισε: "Μερικές φορές αυτό ήταν τόσο χιουμοριστικό και άλλες φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που η κατάσταση ξέφευγε και κατέληξα σε αυτό το πράγμα

Η Barrymore εξήγησε ότι "αυτό το πράγμα" ήταν ο ψυχιατρικός θάλαμος στον οποίο πέρασε 18 μήνες.

"Για ενάμιση χρόνο ήμουν σε ένα μέρος που ονομάζεται Van Nuys Psychiatric, και δεν μπορούσες να τα "θαλασσώσεις" εκεί μέσα. Αν το έκανες κατέληγες σε απομόνωση με ειδική επένδυση ή δεμένη σε φορεία", ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

"Το Van Nuys Psychiatric Hospital για εφήβους δεν υπάρχει πια" λέει στο περιοδικό People, η  Prospect Medical , η οποία συνεργάζεται με το  Southern California Behavioral Health Hospital , στο Van Nuys.

"Η  Prospect Medical δεν υπήρχε μέχρι το 1996", πρόσθεσε ένας εκπρόσωπος. "Καθώς δεν ήμασταν εμείς υπεύθυνοι για τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος τότε, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την κατάσταση που περιγράφει η Drew Barrymore", συνεχίζει.

Η  Barrymore είπε ότι ήταν ένα κορίτσι με εσωτερικές ταραχές και όλο αυτό το "μοντέλο" της προκαλούσε θυμό και οργή. "Ήταν σαν να ήμουν στο ίδιο σώμα μισό παιδί και μισός ηλικιωμένος άνθρωπος. Έτσι καθώς είχα αυτές τις αντιδράσεις, που κάποιες είναι συνηθισμένες στα έφηβα κορίτσια, θα μπορούσα να πω ότι μια γυναίκα απλά θα τις ξεπερνούσε", είπε.

Η πρωταγωνίστρια των "Άγγελων του Τσάρλι", συνέχισε να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι η μητέρα της, Jaid Barrymore, αποφάσισε να την στείλει στο ίδρυμα.

"Νομίζω ότι δημιούργησε ένα "τέρας" και δεν ήξερε τι να κάνει με αυτό το "τέρας". Αυτή ήταν η πιο μεγάλη της έκπληξη και πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου και τη συγχωρώ που έκανε αυτή την επιλογή. Πιθανόν δεν θα ήξερε που αλλού να στραφεί".

Η Barrymore αργότερα απομάκρυνε την  μητέρα της από τη ζωή της, την οποία χαρακτήρισε «τον χειρότερο πόνο που έχω γνωρίσει ποτέ».


Στη συνέχεια μάνα και κόρη συμφιλιώθηκαν. «Νιώθω καλοσύνη για τη μαμά μου. Νιώθω ενσυναίσθηση και κατανόηση», είπε η ηθοποιός.

Παρά τις δυσάρεστες  λεπτομέρειες της εμπειρίας της, η Barrymore είπε, "Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, με έναν άρρωστο τρόπο, γιατί με έκανε να ηρεμήσω."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ