Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η μέρα δημιουργεί δυσαρμονίες και μια ξεκάθαρη διάσταση ανάμεσα σε αυτά που σκεφτόμαστε

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ερμή, τον Δία και την Αφροδίτη που βρίσκονται στον Υδροχόο, δημιουργώντας δυσαρμονίες μέσα στη μέρα και μια ξεκάθαρη διάσταση ανάμεσα σε αυτά που σκεφτόμαστε με το μυαλό και τις επιταγές της καρδιάς.

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:44, ο Ήλιος -στο φαινομενικό του ταξίδι στο ζωδιακό- αφήνει πίσω του τον Υδροχόο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων τους. 

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη μια μέρα με πρακτικό προσανατολισμό, που μπορεί να σας απασχολούν περισσότερο θέματα της δουλειάς, των συνεργασιών και των οικονομικών σας και πιθανώς να μην βρίσκετε άκρη. Ο Ήλιος περνά στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού στους Ιχθύς, κλείνοντας ακόμη έναν κύκλο στο αέναο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό.

Σε ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, μια καινούρια αστρολογική χρονιά. Το διάστημα της παραμονής του Ήλιου στους Ιχθύς είναι πάντα για το ζώδιο σας ένα πιο ήσυχο, πιο εσωτερικό διάστημα, που καλείστε να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τρέχετε σαν τρελοί

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σχηματίζοντας κάποιες δυσαρμονικές όψεις με τον Ερμή, τον Δία και την Αφροδίτη, σας βρίσκει σε μια υπερένταση, αλλά και με αρκετές εστίες διαφωνίας με συνεργάτες και συνοδοιπόρους. Δεν είναι μια εύκολη μέρα και θα χρειαστεί να είστε αρκετά ευέλικτοι για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς το μεσημέρι, σηματοδοτώντας ένα πολύ πιο κοινωνικό διάστημα για εσάς, διάρκειας 4 εβδομάδων. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας, να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους, τρόπους δουλειάς, να συνεργαστείτε με τους άλλους καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μολονότι και η σημερινή μέρα θα σας φανεί αρκετά κουραστική (κυρίως εξαιτίας ότι δύσκολα ομογνωμείτε με συνεργάτες ή και τους οικείους σας ή μπορεί να νιώθετε κάπως πιο άτονοι και κουρασμένοι), η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας κυρίως στα θέματα της καριέρας σας.

Εκεί είναι που ούτως ή άλλως θα πρέπει να εστιάσετε σε όλη την περίοδο της άνοιξης, διότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικά για σας. Θα το διαπιστώσετε πιο πολύ από τον επόμενο μήνα που θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιο σας. Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορεί να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα ή να καταστρώσετε τα σχέδια σας για μια επαγγελματική κίνηση που θα κάνει αίσθηση στο περιβάλλον σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ