Κικίλιας junior με πατούσες μπασκετμπολίστα - Η Τζένη Μπαλατσινού και η πρώτη φωτό του πρωτότοκου γιου του υπουργού

«Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτή τη μυρωδιά»

Στις 25 Δεκεμβρίου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφεραν στον κόσμο το γιο τους, με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια να δημοσιεύει τώρα την πρώτη του φωτογραφία στα social media.

Ειδικότερα η περήφανη μαμά που πλέει σε πελάγη ευτυχίας ανέβασε στο Instagram μια εικόνα στην οποία βλέπουμε τα ποδαράκια του μπέμπη.

Ο μικρός, που φημολογείται ότι θα ονομαστεί Παναγιώτης - Αντώνιος, έχει πατούσες μπασκετμπολίστα και φαίνεται ότι θα γίνει ψηλός σαν τον μπαμπά του που έχει περάσει άλλωστε από το συγκεκριμένο άθλημα.

«Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτή τη μυρωδιά... #love» έγραψε από μεριάς της η Τζένη Μπαλατσινού στο ποστ που έκανε και μας «έλιωσε» με την τρυφερή της ανάρτηση.

Να σημειωθεί ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει τρία ακόμα παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει για τον ερχομό του πρωτότοκου γιού του ο Βασίλης Κικίλιας είχε γράψει:

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ