Με υπέροχο πράσινο πουκάμισο η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου σε Zoom Call - Το συνδύασε με καρό φούστα, τελευταία λέξη της μόδας (φωτό)

Δείτε την διαδικτυακή εμφάνισή της...

Από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού Βασιλιάδες και Βασίλισσες έχουν περιορίσει τις εμφανίσεις τους σε διαδικτυακά Meetings και Ζοοm calls. 

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουν να εκτελούν το πολύτιμο έργο τους και να μην μένουν πίσω στα σημαντικά θέματα που πρέπει να διαχειριστούν. 

Ανάμεσά τους και η 48χρονη Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, η οποία προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

 

 

 

 

Η ίδια κάνει καθημερινά διασικτυακές συζητήσεις που αφορούν την πορεία της πανδημίας και όχι μόνο. Αυτή την φορά πήρε μέρος στην συζήτηση του World Economic Forum σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα, μετά την κρίση του Covid-19. 

 

 

H Bασίλισσα που σε κάθε της εμφάνιση είναι περιποιημένη και λαμπερή, επέλεξε ένα υπέροχο σατέν πράσινο πουκάμισο το οποίο συνδύασε με καρό φούστα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε. Οι καρό φούστες είναι μεγάλη τάση της μόδας όπως και το σατέν.

 

 

Η ίδια μάλιστα μας έχει δείξει πως αγαπάει το κάρο, αφού το επιλέγει πολύ συχνά στις εμφανίσεις της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ