Anna Sorokin: Η 30χρονη που παρίστανε την «χρυσή» κληρονόμο - Πήρε 320.000 δολάρια από το Netflix, τώρα ξεπληρώνει τα θύματά της (φωτό & βίντεο)

Έτασε στη Νέα Υόρκη το 2016 και για κάποιο καιρό κατάφερε να ζήσει σαν βασίλισσα

 320.000 δολάρια πλήρωσε το Netflix στην Anna Sorokin για να πάρει τα πνευματικά δικαιώματα και να μπορέσει να κάνει την ιστορία της τηλεοπτική σειρά. Τώρα η 30χρονη έχει αρχίσει να ξεπληρώνει τα θύματά της.

Η Anna Sorokin κατάφερε πριν από λίγα χρόνια να εισχωρήσει στην αφρόκρεμα της Νέας Υόρκης παριστάνωντας ότι είναι μια «χρυσή» κληρονόμος από την Γερμανία με το όνομα Anna Delvey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Η Sorokin έφτασε στη Νέα Υόρκη το 2016 και για κάποιο καιρό κατάφερε να ζήσει σαν βασίλισσα αφού βρέθηκε στα καλύτερα ξενοδοχεία και στα πιο πριβέ πάρτυ της μητρόπολης.

Η ίδια υποστήριζε ότι έχει μια τεράστια περιουσία που άγγιζε τα 60 εκατομμύρια, ωστόσο ήταν όλα «φούμαρα».

Τον Οκτώβριο του 2017, οι εισαγγελείς στο Μανχάταν την κατηγορούσαν για κλοπή περίπου 300.000 δολαρίων και ότι ποσπάθησε να κλέψει τουλάχιστον άλλα 22 εκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον της απαγγέλθηκαν άλλες 10 κατηογορίες για απάτη, απόπειρα κλοπής και όλα αυτά εις βάρος μεγάλων τραπεζών, ξενοδοχείων αλλά και ενός πρώην φωτογράφου του Vanity Fair.

Το 2019 ένας από τους συνήγορούς της, o Todd Spodek είπε για την Anna ότι είναι «μια ονειροπόλος που έφτασε στην Νέα Υόρκη με σκοπό να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.. υπάρχει μια Anna Sorokin μέσα σε όλους μας».

Και ποιο ήταν το ονειρό της; Ήθελε να δημιουργήσει ένα ίδρυμα το οποίο θα είχε μέσα gallery αλλά και εστιατόριο. Και ήταν αρκετά κοντά στο να το πετύχει, ωστόσο οι Αρχές την πρόλαβαν και την έβαλαν φυλακή.

Τώρα η Anna προσπαθεί να «καθαρίσει» το ονομά της και να ξεχρεώσει! Σύμφωνα με τον Insider πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το Netflix (320.000) από το οποιο έχει δώσει ήδη τις 199.000 για να πληρώσει τις τράπεζες και άλλες 24.000 για κρατικά πρόστιμα.

Να σημειωθεί ότι το 2019 οι αρμόδιες αρχές της Νέας Υόρκης πάγωσαν τους λογαριασμούς επικαλούμενοι έναν νόμο που που δημιουργήθηκε το 1977  για να αποτρέψει τους εγκληματίες να επωφελούνται από τα εγκλήματά τους. 

Ωστόσο καθώς τώρα η Anna έχει αρχίσει να πληρώνει τα θύματά της και αναμένεται να αποφυλακιστεί σύντομα ο δικαστής Richard Platkin διέταξε να «ανοίξουν» και πάλι οι λογαριασμοί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ