Εδώ έμενε η Μάργκαρετ Θάτσερ: Η υπερπολυτελής έπαυλη νοικιάζεται για 65.000 λίρες τον μήνα - Έχει χρυσούς πολυελαίους & ταπετσαρίες (φωτό)

Έζησε σε αυτό από το  1991 ως και το 2012

 Xρυσούς πολυελαίους αλλά και ταπετσαρίες θα βρει κανείς στην πρώην έπαυλη της Μάργκαρετ Θάτσερ, που νοικιάζεται πλέον για 65.000 λίρες τον μήνα!

Ο ορισμός της πολυτέλειας και της κομψότητας είναι το πρώην σπίτι της «Σιδηράς Κυρίας» της Βρετανίας. Πρόκειται για ένα ακίνητο που κοστίζει 30 εκατομμύρια λίρες και αυτή τη στιγμή το ενοίκιό του ξεπερνά τις 60.000.

Photo: Rentberry

Το εξαώροφο κτίριο έχει ιδιωτικό σινεμά, κελάρι με κρασιά και γυμναστήριο και σε αυτό έμεινε η Μάργκαρετ Θάτσερ από το 1991 ως και το 2012. Μάλιστα σύμφωνα με την dailymail η Σιδηρά Κυρία αναγκάστηκε να φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι, καθώς δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιεί τις σκάλες.

 

 

Έτσι πέρασε τον τελευταίο χρόνο της ζωής της (πέθανε το 2013 σε ηλικία 87 ετών) σε μια πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Ritz.

 

 

Στο συγκεκριμένο σπίτι η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας είχε υποδεχτεί μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής, ανάμεσα στους οποίους και ο Ronald Reagan.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια πολυτελή κατοικία, με το λευκό και το χρυσό χρώμα να κυριαρχούν.

Photo: Rentberry

Σύμφωνα με το Rentberry έχει γίνει ανακαίνηση στο σπίτι, το οποίο πλέον φιλοξενεί άλλους ενοικιαστές.

Photo: Rentberry

Οι χώροι του αποπλένουν την αίσθηση της πολυτέλειας, ενώ το ακίνητο έχει μεταξύ άλλων και έξι υπνοδωμάτια και φυσικά roof garden.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ