Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου φωτογραφίζεται στην Αθήνα - Οι εντυπωσιακές τουαλέτες, η γυμναστική στον Λυκαβηττό και η φιλία με την Έλενα Παπαρίζου (φωτό)

Έκανε κατακόρυφο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, πήγε για τρέξιμο στον Εθνικό Κήπο

 

Στην Αθήνα βρίσκεται η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που φωτογραφίζεται στο κέντρο της πόλης. Την βλέπουμε να φορά μοναδικές φωτογραφίες του Πάρη Βαλταδώρου αλλά και να είναι αγκαλιά με την καλή της φίλη Έλενα Παπαρίζου.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μένει μαζί με την κόρη της στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, ωστόσο ή ίδια συχνά επισκέπτεται την Ελλάδα.

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να κάνει γυμναστική στο κέντρο της πόλης.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι πολύ γυμνασμένη και τα βίντεο που ανέβασε το μαρτυρούν.

Έκανε κατακόρυφο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ πήγε επίσης για τρέξιμο στον Εθνικό Κήπο.

Μάλιστα ανάμεσα στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην σελίδα της στο Instagram την είδαμε να φορά και μοναδικές τουαλέτες δια χειρός Πάρη Βαλταδώρου.

Από το πορτοκαλί φόρεμα με τον ένα ώμο, μέχρι την κατακόκκινη τουαλέτα οι δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή είναι μοναδικές.

Η ίδια να πούμε ίτι διατηρεί και μια πολύ καλή σχέση με την Έλενα Παπαρίζου ή οποία έχει καταγωγή από την Σουηδία.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα οι δύο γυναίκες είναι αγκαλιά, ενώ η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μα λέει στην ανάρτηση ότι γνωρίζονται πάνω από 15 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ