Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ένταση & απρόοπτα σήμερα- Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες & Υδροχόοι προσοχή

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10:53 το πρωί και είναι ιδιαίτερα ενεργητική, καθώς σχηματίζει αμέσως 2 αντιθέσεις και δυο τετράγωνα με τους πλανήτες κι αυτό αν μη τι άλλο δεν είναι ιδιαίτερα απλό.

Η πρώτη όψη είναι η αντίθεση με τον Άρη, μετά δύο τετράγωνα με Κρόνο και Δία και καταλήγει σε αντίθεση με τον Ουρανό, κάνοντας την Πέμπτη μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα. Κι έτσι ενώ το πρωί ξεκινά γλυκά η μέρα, με την Σελήνη λίγο πριν βγει από τον Ζυγό να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, στην πορεία αλλάζει εντελώς το κλίμα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι προσέχετε σήμερα λίγο περισσότερο στην καθημερινότητα, τις σχέσεις και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση, καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα – δυο σημαντικά πράγματα, για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι.

Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους λογαριασμούς. Από την άλλη μπορεί για κάποιο λόγο να εκνευριστείτε για ένα θέμα που άπτεται των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά ευχάριστα αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και οι σχέσεις σας γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας, δυστυχώς όμως με έντονη πίεση από την πλευρά σας και την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι.

Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε όψεις με Άρη και Κρόνο η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων, να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα, από το να σκέφτεστε το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά και με καλή διάθεση χάρη στο εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, όμως στην πορεία τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει με τον Άρη, τον Ουρανό, τον Δία και τον Κρόνο.

Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ