Vintage Pics: Πώς ήταν οι "cool μαμάδες" τη δεκαετία του 60; -Χαμογελαστές, παιχνιδιάρες, εκθαμβωτικές, υπέροχες! - Δείτε τις

Χαμογελαστές, παιχνιδιάρες, μοντέρνες , glamorous, υπέροχες! Έτσι ήταν οι "cool" μαμάδες στη δεκαετία του 60 

Η δεκαετία του 1960 έφερε επανάσταση στην τέχνη, τη μουσική και τη μόδα. Ο όρος «The Sixties» χρησιμοποιείται για να δηλώσει το σύμπλεγμα των αλληλένδετων πολιτιστικών και πολιτικών τάσεων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Μερικοί χρησιμοποιούν τον όρο για να περιγράψουν την αντι-κουλτούρα της δεκαετίας και την αμφισβήτηση σε κοινωνικά στερεότυπα σχετικά με τα ρούχα, τη μουσική, τα ναρκωτικά, το μήκος του φορέματος, τη σεξουαλικότητα, τη συμπεριφορά και τη σχολική εκπαίδευση

Άλλοι τον χρησιμοποιούν για να καταγγείλουν τη δεκαετία ως  ανεύθυνη , υπερβολική και ως μια δεκαετία που έφερε παρακμή.

Πως ήταν λοιπόν οι "cool" μαμάδες στη δεκαετία του 60; Χαμογελαστές, παιχνιδιάρες, σέξι, glamorous, μοντέρνες , υπέροχες!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Vintage Every Day, τις βλέπουμε να φοράνε τα καλά τους, να κάνουν πικ-νικ, να κάνουν μπάρμπεκιου στην παραλία, να ποζάρουν στη βεράντα με το ίδο χτένισμα με την κόρη τους, να μοιάζουν με πριγκίπισσες, να διασκεδάζουν, να κάνουν πάρτι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ