Το θρίλερ με τις 4 θυρίδες που έκαναν φτερά: Ποιες ήταν οι κυρίες που έχασαν μετρητά & κοσμήματα

Μεγάλα ποσά και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας εξαφανίστηκαν από θυρίδες τράπεζας του Νέου Ψυχικού

Την υπόθεση σοβαρής κλοπής από θυρίδες τράπεζας στο Νέο Ψυχικό, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής, μετά από καταγγελίες των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι αναφέρουν ότι έχουν κάνει φτερά μετρητά και διάφορα τιμαλφή, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Οι καταγγελίες αφορούν τη διάρρηξη, σε άγνωστο, χρόνο τεσσάρων θυρίδων, που ανήκουν σε άτομα οικογενειών επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πρώτη καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο Τμήμα Ασφάλειας Ψυχικού και ακολούθησαν οι άλλες τρεις καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δεν έχουν αφήσει ίχνη παραβίασης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ έχει ξεκινήσει και εσωτερική έρευνα από την τράπεζα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ, χρυσές λίρες, μετρητά και άλλα τιμαλφή, έκαναν φτερά από τέσσερις θυρίδες της τράπεζας χωρίς οι δράστες να γίνουν αντιληπτοί, προκαλώντας προβληματισμό στις αρχές για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις μυστηριώδεις κλοπές.

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν οι δύο κλειδαριές της κάθε θυρίδας, με τις αρχές να εξετάζουν αν έχει παραβιαστεί από τους δράστες αυτή του πελάτη ή αυτή της τράπεζας, όπως επίσης και το ποιοι έχουν πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και το ποιος χειρίζεται τις κάμερες της τράπεζας.

Και οι 4 παραβιασμένες θυρίδες ανήκαν σε γυναίκες. Ειδικότερα:

  • Η μία εξ αυτών είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας. Εχει καταγγείλει ότι οι δράστες τις αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω από 46.00 ευρώ σε μετρητά.
  • Η δεύτερη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και δήλωσε ότι της έκλεψαν από τη θυρίδα της κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ.
  • Η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική.
  • Η τέταρτη έχει ιστορικό όνομα, ανήκει στο λεγόμενο «old money» και σε παλιά οικογένεια με κλινική στο κέντρο της Αθήνας και πύργο από τη βυζαντινή εποχή, στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής. Η κόρη της ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο Ψυχικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ