Οικογενειακές φωτό για την μεγάλη γιορτή του Thanksgiving- Με τα παιδιά τους Catherine Zeta Jones, Gwyneth Paltrow & Reese Witherspoon

Χαρούμενο Thanksgiving σε όλους!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών γιόρτασαν χθες οι Αμερικανοί, με τους stars του Hollywood να περνούν την μέρα με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα, έσπευσαν να ανεβάσουν και φωτογραφίες στο instagram, δηλώνοντας "ευγνώμονες" για όσα έχουν.

Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas κάθισαν στο εορταστικό τραπέζι με τα δύο τους παιδιά, Dylan και Carys, καθώς και τον μεγαλύτερο γιο του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο, Cameron και την οικογένειά του.

Η Gwyneth Paltrow ανέβασε μία φωτογραφία από μία φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή της: Την επίσκεψή της μαζί με τα δύο της παιδιά, Apple και Moses, στον τάφο του πατέρα της, την ημέρα των γενεθλίων του. «Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών. Η ζωή έχει απίστευτα σκαμπανεβάσματα... Ίσως το να βιώνει ταυτόχρονα τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές να είναι η τέχνη» έγραψε. 

Η Reese Witherspoon πόζαρε με τα τρία παιδιά της, Ava, Deakon και Tennessee και τον σύζυγό της, Jim Toth, αναφέροντας πως είναι ευγνώμων για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που φροντίζει όσους τους χρειάζονται αυτή τη δύσκολη χρονιά. 

H Brooke Shields ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Chris Henchy και τις δύο κούκλες κόρες τους, δηλώνοντας ευγνώμων για εκείνους.

Όμορφες οικογενειακές στιγμές για τους stars... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ