Η Elizabeth Hurley έβαλε τα πιο "καυτά" εσώρουχα και ξάπλωσε δίπλα σε έναν ωραίο πλην όμως αδιάφορο κύριο που διαβάζει εφημερίδα (φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε η 55χρονη καλλονή και τα σχόλια... 

Μία άκρως ενδιαφέρουσα φωτογραφία - που προκάλεσε πολλά σχόλια - ανέβασε στo instagram η Elizabeth Hurley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Η Βρετανίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, που στα 55 της είναι πιο καλλίγραμμη και γοητευτική από ποτέ, πόζαρε με τα πιο "καυτά" της εσώρουχα στο κρεβάτι, πλάι σε έναν γοητευτικό άνδρα.

Ποιο ήταν το πρόβλημα; 

Πως ο ωραιότατος αυτός κύριος ήταν άκρως... αδιάφορος και προτιμούσε να διαβάσει την εφημερίδα του από το να δώσει σημασία στην καλλονή που είχε δίπλα του- με την ίδια, μάλιστα, να αγανακτεί και να βλέπει τηλεόραση!

«Μία ακόμη νύχτα στο lockdown» σχολίασε η ίδια με χιούμορ, με την, εξίσου γοητευτική, Sharon Stone να της απαντά πως κάτι παρόμοιο έχει περάσει και η ίδια.

Παράλληλα, πολλοί ήταν οι άνδρες που έσπευσαν να την διαβεβαιώσουν πως εκείνοι αν την είχαν δίπλα τους δεν... θα διάβαζαν την εφημερίδα τους!

 

«Μία ερώτηση: Γιατί αυτός ο τύπος διαβάζει εφημερίδα ενώ είναι στο κρεβάτι με μια θεά;» απόρησε έναν από τους followers της, «δεν θα μπορούσα να διαβάσω εφημερίδα με εσένα δίπλα μου, ντυμένη έτσι» σχολίασε ένας άλλος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ