Kristin Davis: H Charlotte του Sex and the City είναι πια 55 & μεταμορφώθηκε εντελώς - Με φούξια μαλλιά & piercing σε χείλη & μύτη (φωτό)

Φιλόζωη και ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, η 55χρονη πια ηθοποιός δεν έχει πολλές ομοιότητες με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε με επιτυχία... 

Έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της γλυκιάς και ρομαντικής Charlotte York στη δημοφιλέστατη σειρά "Sex and the City", όμως, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Kristin Davis, δεν έχει πολλά κοινά με την ηρωίδα που υποδύθηκε στη μικρή και μεγάλη οθόνη με τεράστια επιτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis)

Φιλόζωη και ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, η 55χρονη πια ηθοποιός έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, την Gemma Rose και τον Wilson.

Η Davis, μάλιστα, υπήρξε αλκοολική, όπως έχει παραδεχθεί, εξομολογούμενη πως γνώρισε το αλκοόλ σε πολύ νεαρή ηλικία και ήταν για εκείνη ένας τρόπος να "απελευθερωθεί", καθώς ήταν μία πολύ ντροπαλή έφηβη.

Πλέον, η "Charlotte" είναι νηφάλια εδώ και χρόνια, μεγαλώνει με αγάπη τα δύο της παιδιά και είναι ιδιαίτερα ενεργή σε θέματα προστασίας των ζώων, ενώ έχει και... πολύ περισσότερη πλάκα από την ηρωίδα που την ανέδειξε. 

Στην τελευταία της φωτογραφία στο instagram, μάλιστα, εφάρμοσε ένα φίλτρο το οποίο την δείχνει με φούξια μαλλιά και piercing στη μύτη και τα χείλη της!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ