Αυτή η γυναίκα είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον κορωνοϊό να της χαλάσει τα Χριστούγεννα - Στόλισε 14 δέντρα & ξόδεψε μια περιουσία σε στολίδια (φωτό)

Όπως λέει η Βρετανίδα Joanne Smith, φέτος σκοπευεί να έχει την πιο εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από κάθε άλλη χρονιά, ώστε να φτιάξει τη διάθεση όλων!

Η 40χρονη Joanne Smith πραγματικά λατρεύει τα Χριστούγεννα

Κάθε χρόνο παρουσιάζει ολοένα και πιο εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όμως φέτος η πανδημία της χάλασε τα σχέδια.

Ή μήπως όχι;

Η μητέρα ενός 13χρονου αγοριού από την πόλη Halstead του Essex, στην Αγγλία, λέει πως το lockdown την έκανε να θέλει να βάλει τα δυνατά της ώστε η χριστουγεννιάτικη διακόσμησή της να είναι φέτος ωραιότερη από ποτέ - ιδιαίτερα για χάρη του γιου της, Joseph. 

Συνήθως ξοδεύει περί τις 3.000 λίρες (περίπου 3.360 ευρώ) - που είναι ήδη υπερβολικό - για χριστουγεννιάτικα στολίδια και λοιπά εορταστικά διακοσμητικά, όμως φέτος ξόδεψε παραπάνω από τα διπλάσια ώστε να μεταμορφώσει το σπίτι της σε ένα παραμυθένιο μέρος με 14(!) χριστουγεννιάτικα δέντρα, γιγάντιους καρυοθραύστες, ακόμη και ένα τεράστιο ομοίωμα του Grinch - του γνωστού γκρινιάρη των Χριστουγέννων!

 

Woman spends £7,000 decorating her house for Christmas - including 14 Christmas trees and two giant Harrods bears ...

Δημοσιεύτηκε από AdeniyisBlog στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

 

Επίσης, αγόρασε δύο τεράστιους αρκούδους από τα Harrod's, αξίας 1.900 λιρών (2.126 ευρώ) έκαστος, έναν Άγιο Βασίλη αξίας 1.200 λιρών (1.342 ευρώ), καθώς και πολλά άλλα στολίδια ώστε να κάνει κάθε γωνία του σπιτιού της "χριστουγεννιάτικη". 

«Δεν θα αφήσω τον κορωνοϊό να μας χαλάσει τα Χριστούγεννα!» λέει η ίδια, όπως αναφέρει η Metro και συνεχίζει «Ξεκίνησα να αγοράζω στολίδια και διακοσμητικά από τον Ιανουάριο... Υπάρχουν 10 διαφορετικές θεματικές περιοχές μέσα στο σπίτι - εκείνη που έχει θέμα τα γλειφιτζούρια- μπαστούνια είναι η πιο ακριβή!».

Όμως, η Joanne δεν έχει στολίσει μόνο το εσωτερικό του σπιτιού της - αντιθέτως, εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εξωτερικό, με τον κήπο της να είναι ήδη γεμάτος φωτάκια και διακοσμητικά.

«Θέλω να φτιάξω τη διάθεση όλων στην γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ συμπληρώνει πως κάθε χρόνο οι συμπολίτες της κάνουν ουρά για να θαυμάσουν την "χριστουγεννιάτικη πολιτεία" της. 

Όσο για τον σύζυγό της, Andrew, με τον οποίο είναι μαζί 16 χρόνια; Αν και δεν ήταν μεγάλος fan των Χριστουγέννων, όταν γνωρίστηκαν, πλέον, συμμερίζεται το πάθος της.

(Photo: Joanne Smith)

Έτσι, όλη η οικογένεια γιορτάζει, κάθε χρόνο, με ενθουσιασμό τα Χριστούγεννα... Και το ίδιο είναι αποφασισμένοι να κάνουν και φέτος!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ