Άση Μπήλιου: Από σήμερα η Αφροδίτη στον Σκορπιό που ψάχνει το ταίρι της σε μία μάχη με τον θάνατο, την φθορά - Θα ενωθεί μαζί του σώμα πνεύμα ψυχή;

Αφροδίτη στο Σκορπιό από σήμερα!

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού από τις 21 Νοεμβρίου και παραμένει εκεί έως τις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου και τη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Αυτή είναι μία θέση «αδυναμίας» για την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι χρειάζεται προσπάθεια, αλλά και εμπειρία, για να κατακτήσει την άνεση στην έκφραση της.

 

Και αυτό που επιθυμεί να εκφράσει δεν είναι απλό, δεν είναι για άτολμους ή δειλούς. Είναι να κερδίσει τη μάχη της ζωής μέσω του έρωτα, με τον ανίκητο εχθρό, τη φθορά, το τέλος, τον θάνατο.

 

 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ψάχνει τον χαμένο παράδεισο, το ταίρι της, για να ενωθεί μαζί του ολοκληρωτικά με σώμα, πνεύμα, ψυχή και να δημιουργήσει τη ζωή από την αρχή.

 

 

Στη σημερινή της εκπομπή στο STAR, “Stars System”, στις 13:00, η αγαπημένη μας αστρολόγος θα αναφερθεί στην πρώτη εικόνα της νέας χρονιάς που θα έρθει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ