Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με διάθεση για ξεκούραση

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η μοναδική Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, στον άξονα των οικονομικών σας για το 2020, δίνει έμφαση στην οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας καλεί να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας. Η οργάνωση, η πρόληψη, ο καλός σχεδιασμός είναι τα βασικότερα στοιχεία που χρειάζεται να διαθέτετε, ώστε να βγαίνουν τα νούμερα που θέλετε και να μην ζορίζεστε. Ενδεχομένως αυτό το φεγγάρι να δημιουργήσει ένα προσωρινό πρόβλημα με την παύση ενός εσόδου, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ένα άλλο έσοδο και μάλιστα αρκετά απρόβλεπτο. Από την άλλη, όλη αυτή η ταλαιπωρία μπορεί να είναι κάτι εντελώς προσωρινό. Είμαι βέβαιη ότι από τα μέσα Νοεμβρίου και έπειτα θα καταφέρετε να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε σχέση με τα οικονομικά ή τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο επίσης, προσπαθήστε να χορτάσετε την όρεξη σας για ψώνια με μικρά και φθηνά πράγματα, ενώ καλό είναι να προσέχετε και θέματα διατροφής, διότι οι περιορισμοί μπορεί να σας κάνουν να πέφτετε στα γλυκά ή τα ανθυγιεινά σνακ με τα μούτρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μοναδική Πανσέληνος για το ζώδιο σας το 2020 πραγματοποιείται το Σάββατο κατά τις μεσημεριανές ώρες, δημιουργώντας ένα ηλεκτρισμένο κλίμα γύρω σας τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στο σπίτι. Αν την άνοιξη με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στο τέλος Απριλίου, σπείρατε τους καινούριους σπόρους για ένα επαγγελματικό ή δημιουργικό πόνημα με αυτό το φεγγάρι έρχεται η ώρα να «θερίσετε»! Άρα, δεν είναι πάντα μια Πανσέληνος αρνητική ως επιρροή. Για παράδειγμα, αν είχατε ξεκινήσει μια σχέση τότε, μπορεί τώρα να σκέφτεστε το επόμενο βήμα. Αν ανοίξατε κάποια επιχείρηση, τώρα μπορεί να δείχνει την πορεία της. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Ουρανό υποδεικνύει την ανάγκη αλλαγών στη ζωή σας είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα και να συνηθίζετε στο ξεβόλεμα, όσο κι αν δεν σας αρέσει. Αν είστε γεννημένοι τέλος του ζωδίου η Κυριακή μπορεί να είναι μια πιο «βαριά» μέρα για σας ή μια μέρα γεμάτη ασφυκτικές υποχρεώσεις με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με διάθεση για ξεκούραση, περισσότερο ύπνο, ησυχία και όχι πολλά κοινωνικά πάρε δώσε, αλλά το νευρικό σας σύστημα θα είναι δύσκολο να το δαμάσετε με τη σύνοδο της Πανσελήνου με τον Ουρανό. Γιατί μπορεί εσείς να θέλετε να είστε χαλαροί και ήρεμοι, όμως δεν θα είναι πολύ εύκολο. Υπάρχει μια αντίθετη φωνή μέσα σας που δεν σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την ησυχία. Τουλάχιστον αξιοποιήστε την ενεργητικότητα και την νευρικότητα σας παραγωγικά είτε κάνοντας δουλειές στο χώρο του σπιτιού είτε κάνοντας εκκαθαρίσεις στα θέματα της δουλειάς. Μερικές φορές αξίζει να διαθέτουμε λίγο χρόνο να ξεφορτωνόμαστε ό,τι είναι άχρηστο και απλώς πιάνει ζωτικό χώρο τόσο στο σπίτι μας όσο και στο μυαλό μας. Σε μια τέτοια φάση μπορεί το φεγγάρι αυτό να σας φανεί χρήσιμο. Την Κυριακή με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να νιώθετε ότι περιορίζεστε είτε λόγω των μέτρων ή των συνθηκών είτε γιατί όλα καθυστερούν και τίποτε δεν κινείται με τους ρυθμούς τους δικούς σας. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Προσέξτε σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας.

 

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ