Θρήνος στον αθλητισμό: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος & πρώην μπασκετμπολίστας, Κώστας Μπατής (Φωτό & Βίντεο)

Ημέρα θλίψης η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ...

Βαρύ πένθος στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ και της δημοσιογραφίας.

 

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς ο Κώστας Μπατής σε ηλικία 61 ετών.

 

Γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1959, αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό, Έσπερο και Μίλωνα, ενώ ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες Παίδων (κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1975) και Εφήβων.

 

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού (1974 έως 1982) κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων με αξιόλογη συγκομοιδή πόντων (8,2 μ.ο. και 8 μ.ο. αντίστοιχα). Με την Εθνική Παίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων του 1975.

 

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Το "κοντό σουτ" όπως έλεγε και ήταν ο πρώτος που το είπε στην Ελλάδα... Δυστυχώς είναι αλήθεια... Εφυγε τη νύχτα από τη...

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Skountis στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης με πλούσια παρουσία σε περιοδικά εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την καλαθοσφαίριση. Είχε εργαστεί επίσης και σε μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ