Ο Βασίλειος Κωστέτσος εξομολογείται: «Η μητέρα μου πάσχει από ALS, ζυγίζει 40 κιλά – Έπαθα σοκ» (Φωτό)

"Πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας"

Δύσκολες μέρες περνά ο Βασίλειος Κωστέτσος, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος η μητέρα του υποφέρει από μια σοβαρή ασθένεια.

 

 

O Βασίλειος Κωστέτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε τις δυσκολίες που βιώνει με τη μητέρα του. Η 79χρονη υποφέρει από μια σοβαρή ασθένεια. Πρόκειται για την ασθένεια ALS, μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

 

 

Όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστή μόδας στην On Time η μητέρα του είναι καθηλωμένη στο σπίτι με σοβαρά κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί ούτε να φάει.

 

 

Ο ίδιος και η αδελφή του είναι συνεχώς δίπλα της και προσπαθούν να μην της δείχνουν πόσο στεναχωρημένοι είναι.

 

 

«Πριν από τρία χρόνια την πήγα για εξετάσεις γιατί άρχισε ανάποδα σε μας. Ξεκίνησε από τη φωνή και όχι από το περπάτημα. Δεν μπορούσε να μιλήσει, να φάει. Μας είπαν πως είναι κάποια μικρά εγκεφαλικά, να πάει χάπια και εντάξει. Ο καιρός περνούσε και δεν μπορούσε να καταπιεί.

 

 

Στις 11 Μαΐου, μετά την καραντίνα, όπου δεν την βλέπαμε, αλλά της μιλούσαμε από μακριά και μας έλεγε πως είναι καλά για να μη μας στεναχωρήσει, πάθαμε σοκ. Την είδαμε και ήταν 40 κιλά γιατί δεν μπορούσε να φάει… τώρα της έχουν βάλει σωλήνα στο στομάχι… Δεν μας είπε κάτι για να μη μας στεναχωρήσει», δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ