Δάκρυσε όλη η Βρετανία με τον 18χρονο με υδροκεφαλισμό που έφυγε από τη ζωή - 3 χρόνια νωρίτερα έχασε τη μαμά του & πέρσι ο μπαμπάς του έμεινε ανάπηρος (Φωτό & Βίντεο)

Μια συγκλονιστική ιστορία…

Μια συγκλονιστική στιγμή βιώσαν οι τηλεθεατές του DIY SOS, όταν η εκπομπή παρουσίασε την τραγική ιστορία του Ollie και του πατέρα του.

Ο Roofer Darren Hudson ήταν πάντα “ενεργός” στην καθημερινότητα του και ασχολιόταν τόσο με την επαγγελματική του, όσο και με την οικογενειακή του ζωή.

 

Αυτός και η αγαπημένη του, Σάρα, απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον Mike, τον Harvey και τον αξιολάτρευτο Ollie.

 

Το 2017, όμως, ο κόσμος του Darren «κατέρρευσε» σε μια μέρα, όταν μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε ότι δεν μπορεί να περπατήσει ξανά.

 

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό, η αγαπημένη του γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο κρεβάτι της και ο Darren έμεινε μονός του να φροντίζει τα παιδιά του. Την μεγαλύτερη, όμως, φροντίδα την χρειαζόταν ο Ollie, καθώς ήταν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

 

Έτσι, ο Nick Knowles και η ομάδα της εκπομπής “DIY SOS”, έχοντας δει την ιστορία της οικογενείας, ανέλαβαν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο σπίτι που ήταν ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες τους.

Δυστυχώς, όμως, όταν ολοκληρώθηκε η προβολή του επεισοδίου, ο Nick μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter μια θλιβερή είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αποκάλυψε ότι ο αξιαγάπητος Ollie, πέθανε λίγες μέρες μετά τα γυρίσματα και πριν προβληθεί η ιστορία του στην τηλεόραση…

 

 

Ο Nick έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το ποστ του με ένα emoji καρδούλας: «Εμείς οι @DIYSOS στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στον Darren και στην οικογένεια του για την θλιβερή είδηση του θανάτου του υπέροχου Ollie, ο οποίος μας λείπει και μας ήταν τόσο αγαπητός».

 

 

Μετά τη θλιβερή αυτή η είδηση, το Twitter γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης προς τον Darren και την οικογένειά του.

 

 

 

 

 

 

Μια ιστορία που μίλησε στις καρδιές όλων…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tags