Η γκουρού της χειροπρακτικής Κατερίνα Μουστάκα δίνει συμβουλές για την τενοντίτιδα στον αντίχειρα – Μας έχει την λύση

Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες της... 

Η γιατρός και δρ. χειροπρακτικής, Κατερίνα Μουστάκα, καταρρίπτει τους μύθους που ισχύουν για τα μυοσκελετικά προβλήματα και τα οποία μας αποτρέπουν από την αθλητική και όχι μόνο δραστηριότητα. 

Η ίδια μέσω του Instagram της μας ενημερώνει καθημερινά για πολλά πράγματα που αφορούν το σώμα μας. 

Αυτή την φορά η ίδια μας μίλησε για την τενοντίτιδα και μας εξήγησε πως θα απαλλαγούμε από αυτήν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν είσαστε γυναίκα ή/και χρήστης υπολογιστή ή/και έχετε μια υποβόσκουσα μανία με τα σόσιαλ (ολημερίς κι ολονυχτίς ο αντίχειρας πάει σίφουνας (likes, texts, emojis κλπ) ή/και είσαστε μετενσάρκωση του Ψαλιδοχέρη (Κουαφίρ, Οτ Κουτίρ, κλαδευτήρ) ή/και έχετε ιστορικό τραύματος στον καρπό (πτώση, πολεμικές τέχνες, downhill κλπ) έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξυπνήσετε μια ωραία πρωΐα με ενόχληση στον καρπό προς αντίχειρα μεριά, στο πλάι και προς την πίσω μεριά της παλάμης. Δεν θα μπω σε διαδικασία ονοματοδότησης της ενόχλησής σας. Μπορεί να σας το έχουν διαγνώσει ως τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, τενοντοελυτρίτιδα ή σύνδρομο de Guervain. Σε όλες τις παραπάνω καταστάσεις υπάρχει ερεθισμός στους μαλακούς ιστούς που έχουν να κάνουν με την κίνηση του αντίχειρα ΜΑΚΡΥΑ από την παλάμη και αυτοί είναι συνήθως που διαμαρτύρονται. Αν, λοιπόν, χαλαρώσουμε τους ανταγωνιστές τους, τους μυς που φέρνουν τον αντίχειρα ΠΡΟΣ την παλάμη, συνήθως έχουμε σημαντική ανακούφιση. Παραθέτω, λοιπόν βινδεάκι με λεπτομερείς οδηγίες. Περιμένω εντυπώσεις ?. . . Σας αρέσει?; Μοιραστείτε το. Έχετε ερώτηση❓; Αφήστε μου σχόλιο ⬇️. Ξέρετε κάποιον που θα μπορούσε να επωφεληθεί από την πληροφορία; Κάνετέ του tag. Αγάπη πολλή ❤️! . Για περισσότερα τέτοια βοηθητικά, επισκεφθείτε το κανάλι μου στο YouTube @drkaterinamoustaka (link in profile ⬆️)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moustaka MD, DC (@drkaterinamoustaka) στις

Συγκεκριμένα γράφει: Πόνος στον καρπό/αντίχειρα; Σας έχω Λύση!

Αν είσαστε γυναίκα ή/και χρήστης υπολογιστή ή/και έχετε μια υποβόσκουσα μανία με τα σόσιαλ (ολημερίς κι ολονυχτίς ο αντίχειρας πάει σίφουνας (likes, texts, emojis κλπ) ή/και είσαστε μετενσάρκωση του Ψαλιδοχέρη (Κουαφίρ, Οτ Κουτίρ, κλαδευτήρ) ή/και έχετε ιστορικό τραύματος στον καρπό (πτώση, πολεμικές τέχνες, downhill κλπ) έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξυπνήσετε μια ωραία πρωΐα με ενόχληση στον καρπό προς αντίχειρα μεριά, στο πλάι και προς την πίσω μεριά της παλάμης.

Δεν θα μπω σε διαδικασία ονοματοδότησης της ενόχλησής σας. Μπορεί να σας το έχουν διαγνώσει ως τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, τενοντοελυτρίτιδα ή σύνδρομο de Guervain.

Σε όλες τις παραπάνω καταστάσεις υπάρχει ερεθισμός στους μαλακούς ιστούς που έχουν να κάνουν με την κίνηση του αντίχειρα ΜΑΚΡΥΑ από την παλάμη και αυτοί είναι συνήθως που διαμαρτύρονται.

Αν, λοιπόν, χαλαρώσουμε τους ανταγωνιστές τους, τους μυς που φέρνουν τον αντίχειρα ΠΡΟΣ την παλάμη, συνήθως έχουμε σημαντική ανακούφιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ