Η Λίζα Δουκακάρου σε σπάνια εξομολόγηση: ''Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα ξαναπαντρευτώ'' - Τι είπε για το μαύρο στο Mega;

Η Λίζα Δουκακάρου σε μια σπάνια συνέντευξη

Για όλους και για όλα μίλησε η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"...

Η δημοσιογράφος σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε παρουσιάζοντας για 17 χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων στο Mega, τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ειρήνη Νικολοπούλου, αλλά και την στιγμή που έπεσε μαύρο στο MEGA.

Εκτός αυτού μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του άνδρα της αλλά και το δεύτερό της γάμο! 

«Έκανα για 17 χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Είχα συνηθίσει να δουλεύω βράδυ, είμαι νυχτερινός τύπος» είπε η δημοσιογράφος. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια, ποτέ δεν της έλειψε το κοσμικό «έξω».

"Στο MEGA είχα κάνει την εκπομπή "Φρου φρου" όπου είχα ρεπόρτερ τον Γιώργο Λιάγκα, τον είχε προσλάβει η Ειρήνη Νικολοπούλου. Είχε τα χαρακτηριστικά που έχει και τώρα. Δηλαδή είχε χιούμορ, αλλά ήταν και δουλευταράς πολύ. Ώρες ατελείωτες έτρεχε δεξιά και αριστερά" παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Λίζα Δουκακάρου στον ALPHA.

"Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά τα μάθαινα αργότερα. Ήταν να κάνουμε μια διπλή εκπομπή, για παράδειγμα, όπου ο συνάδελφος έλεγε "όχι θα την κάνω μόνος μου". Την έκανε τελικά μόνος του αλλά δεν μου έλεγε εμένα κάτι αυτό. Εκείνη τη στιγμή θα έπεφτε πολύ στα μάτια μου το συγκεκριμένο άτομο, εάν το εκτιμούσα".

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, είχε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα, τα οποία όμως μάθαινε αργότερα. «Ήταν να κάνουμε μια διπλή εκπομπή και ο συνάδελφος έλεγε «όχι θα την κάνω μόνος μου». Τελικά την έκανε, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό».

Αναφερόμενη στην απώλεια της μητέρας της, η γνωστή δημοσιογράφος είπε «η μητέρα μου μου λείπει πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της και μέναμε πολλά χρόνια μαζί».

«Πριν από δύο χρόνια ξαναπαντρεύτηκα. Στον γάμο μου έλειπε πολύ η μητέρα μου, αλλά χάρηκα που είχε προλάβει να γνωρίσει τον Παντελή. Υπήρχε συμπάθεια και «έφυγε» καθησυχασμένη ότι δε θα είμαι μόνη μου».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Λίνα Δουκακάρου είπε ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. «Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε.

«Μετά την απώλεια του συζύγου μου δεν πίστευα ότι θα ξαναπαντρευτώ» είπε η δημοσιογράφος. «Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ