Νέο σκάνδαλο - βόμβα στην οικογένεια Gucci: Η εγγονή κατηγορεί τον σύζυγό της μαμάς της για κακοποίηση- Τον κάλυπταν γιαγιά & κόρη (φωτό - βίντεο)

Απίστευτες καταγγελίες από την 35χρονη εγγονή του Gucci... 

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την διάσημη οικογένεια Gucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#InTheNameofGucci #patriciagucci #memoir #father #daughter #fashion #Gucci #betrayal #love

A post shared by Wendy Holden (@wendyholdenbestsellingauthor) on

Η 35χρονη εγγονή του  Aldo Gucci, Alexandra Zarini, με αγωγή που κατέθεση την περασμένη Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, κατηγορεί τον πατριό της, Joseph Ruffalo, για ασέλγεια σε βάρος της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oigetit Asia (@oigetit_asia) on

Όπως υποστηρίζει, ο πρώην σύζυγος της μητέρας της την κακοποιούσε επί πολλά χρόνια, με την μαμά της, Patricia Gucci, αλλά και τη γιαγιά της, Bruna Palombo, να τον καλύπτουν.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Ruffalo ξεκίνησε να κακοποιεί την Alexandra όταν ήταν μόλις έξι ετών και συνέχισε να το κάνει μέχρι τα 22 της, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Στην αγωγή της, η Zarini υποστηρίζει, επίσης, πως τόσο η μητέρα της, όσο και η γιαγιά της γνώριζαν τα πάντα και σιωπούσαν - ενώ απειλούσαν και την ίδια, ώστε να μην μιλήσει σε κανέναν για αυτό το ζήτημα.

Μάλιστα, η 35χρονη καταγγέλει πως η μητέρα της επέτρεπε στον Ruffalo να την βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο, ενώ την χτυπούσε και συχνά. 

Η Patricia Gucci, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες της κόρης της, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τίποτα.

Σε γραπτή της δήλωση στους New York Times αναφέρει «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο που προκάλεσε ο Joseph Ruffalo στην Alexandra. Αυτό που της έκανε είναι απαράδεκτο και συγκλονίστηκα όταν μου αποκάλυψε τα πάντα στο γραφείο του οικογενειακού γιατρού μας στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2007. Ξεκίνησα αμέσως τις διαδικασίες του διαζυγίου μου με τον κ. Ruffalo και φρόντισα για την ψυχολογική θεραπεία της οικογένειάς μου. Είμαι εξίσου συντετριμμένη, δε, από τους ψευδείς ισχυρισμούς της κόρης μου για εμένα και την γιαγιά της». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AKTwentyEight (@aktwentyeight) on

(Η Patricia Gucci)

Ο δικηγόρος του Ruffalo δήλωσε πως ο πελάτης του απορρίπτει τις κατηγορίες της Zarini, για την ψυχολογική κατάσταση της οποίας, όπως είπε, ανησυχούσαν τόσο εκείνος, όσο και η πρώην σύζυγός του και μητέρα της.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια Gucci δεν σχετίζεται πια με τον διάσημο οίκο μόδας από το 1993, όταν ο Maurizio Gucci (που είναι ξάδελφος της μητέρας της Zarini) πούλησε το τελευταίο μερίδιό του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ