Nicole Kidman: Δε βλέπω τα παιδιά που έκανα με τον Tom Cruise – Μύησε την Isabella & τον Connor στη Σαϊεντολογία (Φωτό & Βίντεο)

"Μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις"

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα και νιώθω ότι οφείλω να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις», δήλωσε πρόσφατα η Nicole Kidman σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους που αποφεύγει να αναφέρεται δημόσια στην «προβληματική» σχέση που έχει με τα δύο υιοθετημένα παιδιά που απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise.

 

 

Η Nicole Kidman παντρεύτηκε το 1990 τον Tom Cruise και μαζί υιοθέτησαν την 26χρονη σήμερα Isabella και τον 24χρονο Connor, προτού πάρουν διαζύγιο το 2001.

 

 

Τα παιδιά επέλεξαν να μείνουν με τον πατέρα τους και η ίδια η Nicole αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε η ίδια στη ζωή τους ως μητέρα, δείχνοντάς τους, τι πάει να πει αγάπη χωρίς όρια.

 

 

Η σταρ της σειράς Big Little Lies έριξε φως στις ζωές των δύο μεγαλύτερων παιδιών της αναφέροντας για τη Isabella, η οποία έχει παντρευτεί και ζει στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της Max Parker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best couple ?? - _ - #tomcruiseforever #tomcruise #tomcruisefan #tomcruisenicolekidman #tomcruise90s #fan #fanpage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ ??? ?????? ☆ (@_hotcruise) στις

 

"Η Isabella ζει λίγο έξω από το Λονδίνο. Ξέρετε, πραγματικά αισθάνεται περισσότερο αγγλίδα."

 

 

"Ζήσαμε εκεί για το Eyes Wide Shut, το Mission Impossible και το The Portrait of a Lady. Και οι δύο τους είχαν αποκτήσει αγγλική προφορά όταν ήταν μικρές. Όσο για τον Κόνορ ζει στο Μαϊάμι και εργάζεται στη μουσική βιομηχανία.

 

 

Όπως ο πατέρας τους, Tom Cruise, η Isabella και ο Connor ακολουθούν ασκούν τη Σαϊεντολογία   και η Nicole έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις πεποιθήσεις των παιδιών της.

 

 

Είπε: "Είναι ενήλικες. Μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν επιλέξει να είναι Σαϊεντολόγοι και όπως ο πατέρας τους και ως μητέρα, η δουλειά μου είναι να τους αγαπώ.

 

 

"Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Πρέπει να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις. Γνωρίζω στο 150 τοις εκατό πως έδωσα τη ζωή μου για τα παιδιά μου επειδή αυτός είναι ο σκοπός μου".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ