Σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με Νοτιοκορεάτη διπλωμάτη – Η αδελφή του έτοιμη για να αναλάβει τα ηνία της Βόρειας Κορέας (Φωτό)

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail και το πρακτορείο «tmz», ο Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται σε κώμα, κάτι που σημαίνει ότι αναλαμβάνει η αδερφή του τα καθήκοντά του

Ένας Νοτιοκορεάτης διπλωμάτης ισχυρίζεται ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα αλλά ζωντανός και ότι γίνονται διαδικασίες για να τον διαδεχτεί η 32χρονη αδελφή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BGTV NEWS (@bgtvnews) στις

Αυτός ο ισχυρισμός, μάλιστα, έρχεται σε μια χρονιά που οι φήμες γύρω από την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν φουντώνουν συνεχώς, ενώ, μάλιστα, είναι μια χρονιά κατά την οποία έχουν μειωθεί αισθητά οι δημόσιες εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail και το πρακτορείο «tmz», ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας προ ημερών έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες στην αδερφή του.

Τότε σχολιαστές επί του θέματος είχαν αναφέρει πως η κίνηση αυτή έγινε σε μία προσπάθεια του Κιμ να αποβάλει το στρες που είχε δίνοντας περισσότερες αρμοδιότητες στην αδερφή του Κιμ Γιο-τζονγκ.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η υγεία του για ακόμη μία φορά βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η 32χρονη Κιμ Γιο Τζονγκ έχει πλέον αναλάβει την εξωτερική πολιτική της Βόρειας Κορέας προς τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα. Ο αδερφός της, ωστόσο, διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της χώρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ