Αρραβωνιάστηκε η Ντέμι Λοβάτο τον όμορφο ηθοποιό Max – Το τεράστιο δαχτυλίδι, τα καυτά φιλιά & ο τρελός έρωτας του αρραβωνιαστικού της (φωτό)

Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του...

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο. 

 

O 29χρονος σύντροφός της και ηθοποιός Max Ehrich της έκανε πρόταση γάμου την Τετάρτη, με τους δυο να ετοιμάζονται πλέον να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

 

 

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Από όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ο πατέρας μου με φώναζε "μικρό του σύντροφο", κάτι που ίσως ακουγόταν περίεργο χωρίς την "καουμπόικη" προφορά του... Για εμένα όμως, έβγαζε νόημα. Και τώρα αυτή η λέξη συνεχίζει να βγάζει νόημα, καθώς από εδώ και στο εξής θα είμαι η σύντροφος κάποιου άλλου».

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αρραβωνιαστεί - άλλωστε και οι δύο νιώθουν ότι έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους.

Ενώ λοιπόν, βρισκόντουσαν στην παραλία το βράδυ, ο Max τη ρώτησε αν θέλει να παντρευτούν, προσφέροντάς της ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

 

 

Από την άλλη ο Μαξ ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φιλιούνται και έγραψε «Είσαι κάθε τραγούδι αγάπης, κάθε ταινία, κάθε στίχος, κάθε ποίημα, όλα όσα θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ σε μια σύντροφο. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο τρελά ερωτευμένος είμαι μαζί σου, και θα είμαι για πάντα. Δεν μπορώ να περάσω άλλο ένα δευτερόλεπτο της ζωής μου χωρίς να σε κάνω γυναίκα μου. 

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων που ο Θεός μας ένωσε. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ