Άγριες Μέλισσες - Έτσι θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος: Στη φυλακή η Ελένη, τραγικό τέλος για τον Θωμά

Καταιγιστικές εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά...

Μπορεί ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες" να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, οι συντελεστές της σειράς συνεχίζουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο, που αναμένεται συγκλονιστικός.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, στις αρχές της επόμενης σεζόν και στα νέα επεισόδια, πρόκειται να δούμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου.

Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ πρόκειται να κριθεί ένοχη για τον φόνο του Σέργιου, αλλά ελλείψει ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων, δεν θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή που ήταν ακόμη σε ισχύ στην Ελλάδα, αλλά σε πολυετή κάθειρξη.

Την ίδια στιγμή, τα σπόιλερ που κυκλοφορούν θέλουν τον Θωμά Κυπραίο βυθισμένο στη μορφίνη να δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού.

Στη συνέχεια, το σενάριο θα μας μεταφέρει στο 1965, με την Ελένη να παραμένει στη φυλακή και τη Δρόσω, αφού έχει δώσει το παιδί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, να έχει φύγει για την Αθήνα προκειμένου να κάνει την καριέρα τραγουδίστριας.

Ομως όπως θα δούμε, θα καταλήξει σε καμπαρέ - οίκο ανοχής της Τρούμπας έχοντας αλλάξει όνομα και κρύβοντας από τους πάντες την αληθινή της ταυτότητα.

Η Ελένη προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της μέσα από τη φυλακή, αλλά μάταια, ενώ κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από το Διαφάνι θα δει τη Δρόσω στην Τρούμπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ