Το βίντεο της ημέρας: Η στιγμή που η μικρή κόρη της καθηγήτριας του LSE εισβάλει στο live της με το BBC (Βίντεο)

Μία απρόβλεπτη παρέμβαση...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με την «εισβολή» ενός μικρού κοριτσιού στο δωμάτιο, όπου η μητέρα της μιλούσε μέσω skype στο BBC.

 

Η επίκουρη καθηγήτρια παγκόσμιας πολιτικής της υγείας στο London School of Economincs, Κλερ Γουένχαμ, αναφερόταν στο θέμα των τοπικών lockdowns στη Βρετανία, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε στο πλάνο η κόρη της και άρχισε να της μιλάει κρατώντας στο χέρι της μία ζωγραφιά με έναν μονόκερο.

 

Η Γουένχαμ συνέχισε να μιλά για περισσότερο από ένα λεπτό, ενώ η κόρη της, Σκάρλετ, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή της, ανεβαίνοντας τελικά στο γραφείο και κουνώντας τη ζωγραφιά της μπροστά στην κάμερα.

 

 

 

Η μητέρα της τότε την σήκωσε και στη συνέχεια το κορίτσι προσπάθησε να διαλέξει το καλύτερο σημείο για να βάλει τη ζωγραφιά της. Ο παρουσιαστής του BBC, Christian Fraser, δεν επηρεάστηκε και άνοιξε συζήτηση με το παιδί και την ρώτησε το όνομά της. “Scarlett, νομίζω ότι η ζωγραφιά είναι καλύτερα στο κάτω ράφι... είναι ένας εκπληκτικός μονόκερος" της είπε. "Μαμά ποιο είναι το όνομά του;" ρώτησε η μικρή.

Το κορίτσι όμως δεν σταματά εκεί και θέλει απεγνωσμένα να μάθει ποιος της μιλάει. «Μαμά ποιο είναι το όνομά του;» ρωτάει με την μαμά της να της απαντάει και να ζητάει συγγνώμη για την παρεμβολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ