Good news οι εικόνες από τα drive in σε Γλυφάδα & Χαϊδάρι – Δωρεάν & τα πασατέμπο δικά σας

Ωραίες στιγμές…

Παρέες αλλά και ζευγάρια παρακολούθησαν μια ρομαντική ταινία στην Γλυφάδα και αναβίωσαν μια παλιά, καλή «συνταγή», που φέρνει στο νου στιγμές άλλων δεκαετιών.

 

Η είσοδος στο drive in σινεμά είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν πρώτα εγγραφή στο glyfada.gr/drivein . Εφόσον - 24 ώρες πριν από την έναρξη κάθε εκδήλωσης - οι θέσεις δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνονται δεκτές και οι αιτήσεις επισκεπτών.

 

 

 

Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα δεν θα έχει μόνο σινεμά. Θα είναι γεμάτο συναυλίες, αλλά και θέατρο. Άλλωστε, η Νατάσα Θεοδωρίδου, την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε ρυθμό και γέμισε ήχους το Γκολφ της Γλυφάδας, καταφέρνοντας να γίνει θέμα και στον Guardian.

 

Το drive in Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας μας περιμένει για βραδιές διασκέδασης, χαράς και νοσταλγίας! Όλα αυτά μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας!

 

Open air-drive in σινεμά στο Χαϊδάρι

«Άνοιξε η αυλαία» στο open air-drive in σινεμά του Χαϊδαρίου με τους πολίτες να αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία του δήμου.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. «Σήμερα στην Αφαία υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία open air – drive in κινηματογράφου. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με μια βραβευμένη με Όσκαρ (black panther) ταινία.

 

Σήμερα στην Αφαία υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία open air – drive in...

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Χαϊδαρίου στις Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, ώστε και στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες να βρισκόμαστε μαζί, να διασκεδάζουμε και πάντα να Μένουμε Ασφαλείς» ανέφερε η ανάρτηση του Δήμου Χαϊδαρίου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ