Ρόδος: Εμφανίστηκε ζωντανός μετά την κηδεία του - Λιποθύμησαν οι συγγενείς όταν τον είδαν

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στο νησί της Ρόδου...

Ένας άντρας 73 ετών στη Ρόδο καταχωρήθηκε ως νεκρός ενώ ήταν... ολοζώντανός!

Στις 24 Απριλίου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη - γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη στο νησί της Ρόδου.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί και το οποίο είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Να σημειωθεί πως δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ροδιακή

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως  η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία, την επόμενη μέρα.

Χθες το βράδυ όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι  ο… υποτιθέμενος νεκρός, είναι ζωντανός και φιλοξενείται σε ίδρυμα στην περιοχή των Κολυμπίων Ρόδου.

Η έκπληξη και το σοκ όλων ήταν μεγάλο!

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν και στη συνέχεια  τους γνωστοποιήθηκε αρμοδίως ότι διέμενε στο ίδρυμα χρονίων παθήσεων στην περιοχή των Κολυμπίων Ρόδου έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών.

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός! Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου, ενώ η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.

Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων που συγκέντρωσε η Ροδιακή, πάντως, φανερώνουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου, σύχναζε και ένας φίλος του, ενώ, έως και χθες το βράδυ δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση στο νησί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ